Pantojen voima


Minulla on viime aikana kertynyt vain enemmän ja enemmän pantoja kotiin. Olen jotenkin niin kiintynyt niihin. Panta pelastaa heti tylsän asun ja samalla saa hiukset vähän eri tavalla laitettua. Itselläni kun aina on hiukset auki.

Huomasin juuri että kaikki pantani eivät edes päässeet mukaan tähän kuvaan...

Saan valitettavasti helposti päänsärkyä pannoista ja juuri nyt olen laittanut monta kireämpää pantaa lamppujen ympäri täällä kotona, jotta ne vähän venyisivät. En ole oikein varma onko se toiminut, mutta yritys on kova. Haluan alkaa käyttämään pantoja joka ikinen päivä, vähän niin kuin tunnettu Blair Waldorf Gossip Girl sarjasta.

Tämän päivän aamuvuoron jälkeen on aika suunnata nenä kohti Helsingin keskustaa missä tapaan tytöt ja siitä sitten lähetään yhdessä ulos syömään. Ei hullumpi tiistai ilta luvassa! Meillä on pöytävaraus Yes, yes, yes nimiseen ravintolaan jossa en itse vielä ole päässyt käymään, joten odotan innolla!

Oikein ihanaa tiistaita teillekkin!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

AnniH
AnniH,
Mulla tulee kans päänsärkyä pannoista, jos pidän niitä pidempään kuin pari tuntia... Mutta mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekis 😃 Niin nättejä noi sun pannat!!
nouw.com/annih
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Kiitos!😍 Jepp! Kauneudesta saa kärsiä...
nouw.com/koyhashoppailija
saarelasanni
saarelasanni,
Aivan ihania pantoja sulla! Itsekin ostin viime viikonloppuna ensimmäisen pantani ja se onkin ollut joka päivä päässä sen jälkeen <3
nouw.com/saarelasanni
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Voi kiitos!😍 Panta tekee vaan niin paljon asulle!
nouw.com/koyhashoppailija
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229