Panta päässä ja Birkenstockit jalassa

Haalari - H&M // Käsilaukku - H&M // Korvakorut - H&M // Hiuspanta - H&M // Kengät - Birkenstock

Eilen pääsin edes vähän aikaa ulkoilemaan. Alkaa pikkasen jo kyllästyttämään tämä sisällä istuminen murtuneen varpaan kanssa. Olen ja tulen jäämään paitsi kaikesta tällä ja seuraavalla viikolla ja ajatus saa minulle melkein itkun kurkkuun. Tiedän onneksi sen että jos en saa jalkaa kuntoon ja pääse töihin tulee minun ja Johnin reissusta hankala. Minulla alkaa loma jo kuukauden päästä!

Eilen Johnin töiden jälkeen lähdimme Jokirantaan syömään ensimmäiset pehmikset, ai että miten hyvää. Räpsimme pari kuvaa minun asusta ja kävimme kaupassa. Ensimmäistä kertaa tällä viikolla kun pääsin kauppaan. Onneksi jaksoin juuri ja juuri kävellä sieltä ulos keppien kanssa.. Nyt olenkin sen jälkeen makoillut sohvalla jalka ylhäällä, miettinyt mitä kaikkea aion tehdä heti kun varvas on kunnossa.

Onneksi Birkenstockit ovat muodissa, koska ne ovat ainoat kengät jotka saan jalkaani. Olin ihan unohtanut kengät kaappiin viime kesän jälkeen. Muistin vasta kengät kun näin tällaiset Lotan päällä! Nämähän on niin ihanat päällä!

Tänään on jo lauantai ja haluaisin tehdä vaikka ja mitä, mutta saa nähdä jos pääsen ollenkaan ovesta ulos.

Nauttikaa! Sohvalla makoilu voi monta ehkä houkuttaa, mutta uskokaa se ei ole niin hauskaa loppujen lopuksi, ei näin kesällä!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit