Neulemekko, mukavin asia arjen menoihin


Viikonloppu tai no monilla muilla paitsi minulla.

Eilen en tehnyt oikein mitään töiden loputtua 16, mutta samalla vähän kaikkea. Pyöräilin vähän pidemmän lenkin vanhempieni kautta kotiin ja kotona oli sauna ja nacho-pelti ilta. Tänään saankin ehkä pyöräillä vähän pidemmän matkan kotiin, kaikkien herkkujen jälkeen.

Lyhyt työpäivä luvassa joka päättyy jo kello 13. Luvassa on kahvittelua ystävän kanssa sekä illalla olisi deitti ilta luvassa. Lähdemme ulos syömään! Huomenna taas töihin, joten muita suunnitelmia eipä juuri ole! Mutta hauska päästä johonkin muualle edes vähäksi aikaa, eikä vain kotona sohvalla makaamista.

Kuvassa oleva asu on ehkä helpoin asu nyt talvella.

Vaikka miinus asteet ovat saapuneet ja joulu lähestyy, tuntuu sään takia vielä ihan syksyltä, vaikka kai sitä pitäisi jo kutsua talveksi? Asu on niin helppo, töihin ja arjen menoihin.

Minä olen yksi niistä joka ei osaa kulkea keskustassa huppari ja lökärit päällä. Kyllä, lähikauppaan voin hyvin mennä. En saa mitään hienoa collegesettiä istumaan päälläni, siksi juuri tällainen neulemekko on meille muilla täydellinen valinta. Neulemekko on aina helppo heittää päälle, kun ei muuta keksi. Mukava päällä, mikään ei kiristä ja talvikengät, maiharit tai saappaat toimii hyvin mekon kanssa! Helppo, tyylikäs ja mukava. Siksi pääsikin juuri tämä mekko päälle tänään myös töihin.

Oikein ihanaa viikonloppua!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jennamiraa
jennamiraa,

Mukavan oloinen asu sulla!

nouw.com/jennamiraa
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,

Kiitos, se on todella mukava päällä!😍


nouw.com/koyhashoppailija