Miten tämän vuoden uudenvuodenlupaukset menikään?


Tässä VIIME VUODEN lupaukseni ja miten ne toteutui:

Käydä kampaajalla 3 kertaa/vuosi // Kävin kolme kertaa tänä vuonna kampaajalla. Kaksi kertaa värjäämässä hiukseni ja kerran vain leikkaamaassa. Olen ylpeä, vaikka yksi kerta lisää olisi ollut ihan hyvä. Siksi sainkin joululahjaksi lahjakortin kampaajalle!

Ei syödä suklaata/herkkuja töissä // Tämä ei valitettavasti ole toiminut yhtään yhtä hyvin kun olisin toivonut. Olen vähän unohtanut koko tämän lupauksen ajan mittaan... Olen kuitenkin tyytyväinen siihen että töissä ei ole ollut yhtä paljon herkkuja enää, ennen niitä oli koko ajan.

Haluan viettää enemmän aikaa ystävieni kanssa // Tänä vuonna en ole ollut ystävien kanssa niin paljon kun kuvittelin, mutta olen tyttöjen kanssa viettänyt vapun, juhannuksen, kesänavajaiset, Helsinki iltoja, käynyt keikoilla ja järjestänyt brunsseja ja juhlinut joulu päivän. Olen kahvitellut Jenniferin kanssa monen monta kertaa ja toivon että ensi vuonna tulee kahviteltua ainakin yhtä paljon! Olen ollut huono pitämään yhteyttä muiden ystävien kanssa ja mitään järkevää syytä ei ole. Nyt on aika skarpata ja tehdä tilaa kalenteriin!

Ostaa joka toinen viikko kukkia itselleni (vähintään kerran kuussa) // Tämä ei toteutunut koskaan. Rehellisesti unohdin tämän kokonaan ja kukkia ei ole tullut ostettua. Heiniä minulla on entistä enemmän ja tänä vuonna ostin myös vähän viherkasveja, kimppuja on kuitenkin hyvin vähän ollut.

Kuvata enemmän "in the moment" kuvia, kun vain "blogikuvia" // Alkuvuodesta tämä toimi ja puhelin on täynnä vaikka ja mitä kuvia! Tämä kuitenkin hyyty syksyllä kuin puhelimen kamera meni rikki ja on edelleen. Nyt olisi aika ostaa uusi puhelin, jos vain tietäisin minkälaisen. En tiedä miten olen pärjännyt ilman puhelimen kameraa... Kai siihen vain tottuu.

Matkustaa 3 kertaa enemmän Suomen ulkopuolelle // En tiedä mitä olen tarkoittanut kun sanoin 3 kertaa enemmän. Olen varmasti vain tarkoittanut että matkustaisin ainakin kolme kertaa Suomen ulkopuolelle. Tänä vuonna matkustimme meidän automatkalla 6 eri maahan ja ajoimme 10 maan läpi, joten eiköhän tänä vuonna maita ole tarpeeksi nähty. Vähän aikaa sitten olin myös Ruotsissa pitkän tauon jälkeen!

Viettää enemmän deitti iltoja Johnin kanssa // Olemme viettäneet Johnin kanssa paljon enemmän aikaa yhdessä kuin viimeisinä vuosina. Virallisia deitti iltoja ei kuitenkaan ole ollut niin paljon, vaikka niitä jonkin verran on ollut. Uskon että ensi vuonna niitä on vielä enemmän!


Jotkut lupaukset toteutuivat kun taas jotkut eivät. Tänä vuonna minun on pakko kirjoittaa lupaukseni jonnekkin missä näen ne päivittäin, jotta myös muistan mitä olen luvannut. Nämä edelliset eivät olleet mitenkään vaikeita toteuttaa ja vähän harmittaa että osa unohtui kokonaan...

Uudet uudenvuodenlupaukset ovat tulossa ja nyt olen valmis tekemään enemmän niiden vuoksi!

Vielä tänään ja huomenna olisi töitä ja sitten voimme aloittaa uuden vuosikymmenen ja toivottaa 2020 tervetulleeksi! Olen valmis!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355