Meidän joulu 2020


Joulu on vietetty ja arkeen palattu. Aivan upeita lahjoja on taas saatu ja hyvästä ruuasta nautittu. Joka vuosi pidän enemmän ja enemmän jouluruuasta ja nykyään syön pöydästä kaiken paitsi sillit ja rosollin.

Aatto vietettiin ensin aamusaunan jälkeen puuroa syöden mummun ja vaarin kanssa. Hetken saimme myös viettää joulua heidän kanssa mikä oli ihanaa! Päivällä serkut tulivat jouluglögille terassille ja sen jälkeen tuli famo meille kylään, joka vietti loppu illan meidän kanssa. Suuntasimmekin heti hautausmaalle ja sen jälkeen alkoi olla jo aika syödä. Ennen sitä kävin kuitenkin toivottamassa hyvät joulut Johnin vanhempien luokse, missä John vietti joulun ja sen jälkeen hän teki samoin ja tuli tervehtimään myös minun vanhempieni luokse. Joka vuotinen traditio.

Sen jälkeen koitti ruoka aika. Nautimme ruuasta ennätys pitkään ja sen jälkeen avasimme paketteja kaikessa rauhassa. Aika sen kuin vain vierähti ja kuten sanoin alussa, aivan upeita lahoja saimme! Rauhallinen joulu kaiken kaikkiaan perheen kesken.

Illalla oli tavalliseen tapaan peli-ilta.

Olen viettänyt enemmän aikaa vanhempien luona näin jouluna kun koskaan ennen. 25 päivä söimme joulupuuroa ja saunoimme. Pelasimme pelejä ja söimme ruokaa. Kävin Johnin vanhempien luona syömässä illalla ja jatkoin sen jälkeen taas iltaa vanhempieni luona, missä pelasimme pelejä yömyöhään.

26 päivä nautin kävelylenkistä tyttöjen kanssa ja sen jälkeen oli taas ruoka aika vanhempieni luona. Jäimme taas korttipeliin koukkuun ja pelasimme yli tunnin.
Lautapelit ja korttipelit ovat olleet kova sana tänä vuonna. Somen kautta olen huomannut että meidän perhe ei ole ainoa joka on pelannut läpi koko joulun, vaan se taitaa kuulua monen perheen traditioon.

Tänään oli töitä luvassa ja arkeen olen siis taas palannut. Vähän vaikeaa on taas palata arkeen kaiken herkuttelun ja eri rutiinien jälkeen, mutta onneksi talviloma on vielä edessä!

Oikein ihanaa sunnuntaita.
Köyhä shoppailija


Tykkää-merkinnät

Kommentit