Marraskuun meikki- ja ihonoitotuote vinkit


Ihanaa perjantaita! Viimeinen päivä marraskuuta ja huomenna onkin jo joulukuu, mitä monet ovat jo odottaneet!

Vielä ehdin kertoa teille Marraskuun vinkit.

1. Avène silmänympäryysvoide. Tämä tuote löytyy apteekin hyllystä. Nyt kun talvi on tullut alkaa koko ihoni kuivua kunnolla ja huomaan että naama on todella kuiva. Huomaan että melkein jo yksi kerta riittää jos laitan rasvaa silmien ympärille. Tuntuu että monet muuta rasvat ei tehoa näin nopeasti, vaan niitä saa laittaa monen monta kertaa.

2. Chloe Love story. Minun paras hajuvesi juuri nyt. Rakastan tätä tuoksua.

3. Lumene Sisu kasvonaamio. Olen kokeillut monia kasvonaamioita ja tämä naamio on minun lemppari naamio jos ei kangasnaamioita lasketa. Tämä naamio on savimainen ja tuntuu että se tekee todella tehtävänsä. Voisi sanoa että suomalinen sisu tuntuu tässä naamiossa. Ihanan suomalainen.

4. NUXE kasvo- ja vartalo puhdistusgeeli. Hunajaa, auringonkukkaöljyä ja kookosta sisältävä geeli joka ei vaahtoudu, tämä oli yllätys minulle kuinka hyvä tuote oikeasti on. Tuoksu on todella hyvä! En raaski käyttää tätä, hehe! Todella 10+ tuotteelle!

5. Bronx Boo Sting concealer. Tällä saa hyvin piilotettua kaikki punaiset pisteet naamassa! Tämän jälkeen vielä laitan puuteria niin että kohdat ei kuitenkaan jää vihreäksi.

Nyt meikkaamaan ja töihin!

Kuullaan!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät