Kuvia puhelimesta


Kotona meidän uutta pyöreää pöytää tulee käytettyä enemmän kuin edellistä pöytää. Nykyään kaikki blogitekstit tulee kirjoitettua pöydän äärellä. // Porvoossa ihanasta sisustus liikkeestä FinForm löytyy vaikka ja mitä! Upeita ruukkuja, joulujuttuja, vaatteita ja kaikkea muuta ihanaa!



Joulu alkaa jo näkyä joka paikassa. Tästä ihanasta liikkeestä löytyy mitä ihanimpia herkkuja. Olen niin iloinen mitä ihanaa tunnelmaa sitä saa kun joulua alkaa näkyy kaikkialla! // Uusi ruutu bleiseri ja yksinkertainen ribbattu t-paita on luotto asu töissä juuri nyt.



Pooloneule, villakangas bleiseri ja vyö on super trendikästä ja helppo asu talven arkeen. // Kotona on valopallot päässeet makuuhuoneeseen parvekkeelta ja ne antavat ihanaa tunnelmaa! Uusia koriste tyynyjä on löytynyt sänkyyn kirpputorilta sekä H&M home:sta. Niin viihtyisää, eihän sitä jaksaisi ollenkaan nousta ylös.



Tänään sain nauttia rennosta vapaapäivästä joka on kutakuinkin mennyt joululahjojen ostamisen parissa ja pari juttua tulin myös itselle ostettua. Hups. Kohta onkin kaikki lahjat jo ostettuna. // Vanhasta kaupungista löytyy myös Welmans-niminen liike joka myy paljon Bruka-design tuotteita ja muuta ihanaa kotiin ja keittiöön. Täällä olen aivan liian vähän käynyt ja vaikka mitä löytyi nyt. Jotain myös pukin konttiin.

Huomenna jatkuu taas arki. Illalla on vielä baletti tunti ja ennen sitä vielä vähän siivoamista kotona.
Huomenna on myös vihdoin aika avata ensimmäinen luukku joulukalenterista ja tänä vuonna sain äidiltä sipsi kalenterin! Minä valitsen sipsit koska tahansa ennen suklaata! En malta odottaa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät