Kuulumisia


Minulla alkoi viikonloppu, kun suurin osa vasta ovat viikon alkuvaiheessa. Väsymys on ollut todella kova ja samoin kivut koko vartalossa. Huomenna olen vihdoin menossa taas fysiolle, joten toivotaan että saan sieltä vähän apua.

Useimmiten istun kotona lattialla enkä sohvalla kipujen takia, baletti todellakin auttaa hyvin, mutta sekin on vain kerran viikossa.

Viime viikolla olen nauttinut upeista kukista täällä kotona, jotka tulevat Finform liikkeestä täällä Porvoossa ja nauttinut uusista löydöistä jotka löysin Triplan reissullamme.

Pantaa olen etsinyt vaikka mistä ja nyt tällainen löytyi Reserved-liikkeestä. Olen taas käyttänyt vähemmän pantoja, mutta yritän taas aloittaa niiden käytön.

Jakku on ollut hyvin käytössä ja on yksi varma asia vaatekaapissani joka todella tulee käyttöön. Jakut ovat helpoin asia pukea töihin päälle. Siisti asu, ilman mitään suurempaa vaivaa!Viikonloppuna on aika koristella täällä kotona ja tuoda joulu sisälle. Valot ikkunaan ja vähän koristeita sinne sun tänne. En ole vielä päättänyt tuleeko meille kuusi tänä vuonna vai ei, mutta se selviää vasta lähempänä joulua.

Tänä vuonna on tullut osteltua uusia koristeita kotiin. Osa joita en edes tiedä minne laittaa. Kauheasti koristeita tänne ei kuitenkaan mahdu. Haluan että koristeet ovat hienot, minimalistiset ja ei mitään överiä. Saa nähdä jos tämä toteutuu.

Olen myös suunnitellut askartelevani jotain täällä kotona jouluksi. Moni askartelee kotona vaikka ja mitä, mutta tuntuu että minulle jää aina vain asia suunnittelu vaiheeseen, vaikka uskoisin että pidän askartelemisesta.

Yritän löytää Pinterestistä vinkkejä mitä askarrella, ideoita?

Tänä vuonna odotan joulunodotusta todella paljon. Vaikka kivut ovat olleet kovat huomaan että minusta tulee uusi hymyilevä ihminen kun kuuntelen auton radiosta joululauluja Jouluradiosta. Tästä piti myös kuvata video ystäville jotka saivat hauskan naurun. Joululaulut ovat niin kauniita, sielu lepää kun niitä kuuntelee ja jotenkin stressi häviää kokonaan. Tästä lähtien meillä soi autossa vaan Jouluradio ja samoin Spotifyssa. En kaipaa mitään muuta musiikki juuri nyt. Onneksi töissäkin tulee joulumusiikkia joka saa minut heti hyvälle mielelle. Niitä kuuntelee vain joulun aikaa ja heti vuoden päästä kun ne alkavat soida taas uudestaan tulee niin nostalginen olo, täynnä onnea ja toivoa.

Nyt on aika laittautua ja lähteä vähän ulos kotoolta! Kuullaan!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,

Ihanat kukat! Toivottavasti myös kivut hellittäisi pian 😊

nouw.com/saarelasanni
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,

Kiitos paljon!😍 Toivon todellakin!


nouw.com/koyhashoppailija
musta soapannostelija,

Olen etsinyt tätä koko tämän ajan. Iloinen, että löysin sen täältä. Kiitos paljon!

nivito.fi
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,

Ihana kuulla! 😍Ihanaa sunnuntaita!

nouw.com/koyhashoppailija