Kuivakukkakranssi


Hei!

Pitkästä aikaa! Pimeys ja väsymys on todella iskenyt minuun ja bloggaaminen on valitettavasti jäänyt vähän sivuun... Yritän taas olla aktiivisempi, mutta kannattaa käydä seurailemassa Instagram-tiliäni Idaemilii , jossa olen vähän aktiivisempi.

Joulu sen kuin lähestyy. Itse olen ollut hyvissä ajoin tänä vuonna pakettien kanssa, mutta vasta eilen kuitenkin selkeni minulle se että alle kaksi viikkoa kunnes syömme jouluruokaa! En ole yhtään vielä valmis siihen. Jotenkin tuntuu vielä siltä että joulu on vasta kuukauden päästä!

Olen saanut koristeltua myös täällä kotona, eilen viimeksi kävin ostamassa meille uudet jouluvalot kuuseen, päätin että tänä vuonna haluan vähän erilaisen kuusen uusilla valoilla.
Äiti osaa upeasti koristella puanisen värin kanssa kotona, mutta meiltä ei mitään punaista löydy, siksi uskon että vaikka jouluvaloilla saa kotiin ihanan tunnelman, tuo kuusi lopullisen joulufiiliksen. Kyllä se kuusi pitää olla.

Porvoon kukkapalvelulta kävin tilaamassa itselleni tällaisen kuivakukkakranssin ja olen niin tyytyväinen siihen. Valitsin keskikokoisen ja hinnaksi tuli 32€, mikä mielestäni ei ole ollenkaan paha! Kranssi toimii hyvin koko vuoden ympäri ja vaikka se ei niin jouluinen ole, se sopii hyvin myös nyt! Pidän paljon myös siitä että näitä kuivakukkia ei tarvitse ollenkaan hoitaa. Ne pysyvät ikuisesti. Vihdoin viikonloppu vapaa ja suunnitelmia ei oikein ole, mikä on ihanaa! Aion vain nauttia. Saada asioita tehtyä, mutta nauttia!

Oikein ihanaa lauantaita!

Tykkää-merkinnät