Kesän röyhelöunelma


Viikonloppu on taas kohta ohi ja en taas malta odottaa seuraavaan. Viikonloppu meni todella nopeasti, taas kerran. Lauantaina kävimme perheen kanssa pyöräilemässä ja sen jälkeen lähdimme Johnin kanssa eteenpäin Caisan yllätys synttäreille. Taas kerran kisailimme eri pelejen merkeissä, söimme ja tällä kertaa nautimme myös paljusta! Aivan ihana ilta saman juhannus porukan kanssa! Tuntuu että Juhannuksesta on ikuisuus ja en eilisen jälkeen taas malta odottaa kunnes saadaan porukka taas kasaan!


Panta -TÄSTÄ // Laukku - TÄSTÄ // Kengät - TÄSTÄ

Tämä mekko on aivan taivaallinen ja en voinut olla ostamatta sitä kun löysin sen H&M:ltä alennuksessa. Mekko joka toimii kaikkiin juhliin ja mekko jota pystyn hyvin myös käyttämään arkisin. Olen monesti jo kertonut miten paljon rakastan röyhelöitä ja tässä mekossa niitä vasta on!

Panta on yksi uusi suosikki ja samoin kengät. Ne ovat maailman mukavimmat päällä ja kaikkien Instagram Storyen ja Instagram kuvien kautta olette varmaan huomanneet että mitään muita kenkiä en melkein ole käyttänyt!Toivon todella paljon että kesä vielä jatkuisi, vaikka nyt onkin luvatta viikoksi sadetta. Olen nauttinut kesästä täysillä, mutta vielä löytyy paljon mitä haluaisin tehdä!

Olen valmis sateiseen viikkoon. Kotoolta löytyy sen verran paljon to-do listalla että suursiivous ja muita hommia olisi hyvä saada tehtyä välillä alta pois. Sen jälkeen saa helle taas palata takaisin!

Ihanaa sunnuntai iltaa ja oikein hyvää uutta viikkoa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Bilderna blev så bra!
nouw.com/jenniferignatius
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Dom lyckades verkligen bra!😍
nouw.com/koyhashoppailija