Kaikki tiedot yhdessä kauniissa paketissa


Tiedät varmaan tunteen kun yhtäkkiä tarvitset jotain tiettyä ja et vain muista minne laitoit sen pienen muistilapun jossa luki kaikki se tieto mitä nyt tarvitset. Minun luonani on lappuja vähän sielä sun täällä, tavallisessa vihkossa, puhelimessa, post-it lapuilla pöydällä ja vielä kaikki asiat jotka ovat vain mielessäni.

Olen kauan etsinyt minulle hienoa kalenteria jonne voisin kirjoittaa kaikki asiat ylös, yhteen ja samaan paikkaan. Vähän kuin päiväkirja. Oma vointini, paikka jonne laitan kaikki käyntikortit, maalivärin koodit, siivous aikataulun ja työajat.
Aloin kalenterin metsästämisen ennen joulua, mutta tuloksetta. Löysin monta kalenteria, mutta mikään ei ollut tyylikäs ja tyylikkäämmät mitä löysin olivat kaikki vaaleanpunaisia, jotka ei myöskään mielyttänyt.
Viime viikolla tuli yhtäkkiä sponsoroitu mainos Instagramiin joka mainosti JO&JUDY nimistä sivustoa ja heidän kalentereita jotka olivat nyt -20%. Tottakai vilkaisin heti heidän sivuja ja löysin juuri tämän kalenterin. Olin myös heti tilaamassa sen, mutta rahtikulut sai sen verran hintaa ylös että näin hintahaukkana päätin olla ostamatta. Illalla kuitenkin muutin mieltäni ja koska vihdoin olin löytänyt juuri sen minkä halusin ja päätin sen myös ostaa. Kalenterin hinnaksi tuli 37€ ja tuli suoraan Saksasta. Koska kalenteri on kokonaisen vuoden pituinen päätin että loppujen lopuksi se ei ole niin kallis ja siinä tulee olemaan paljon tietoja jota tarvitsen monen vuoden päästä.

Vähän epäilytti toki tilata sivustolta jossa en ikinä ennen ole vieraillut, mutta sivu oli luotettava ja tuotteet tuli hienosti pakattuna! Toki ensimmäinen DHL kuljetus viesti tuli Saksaksi, onneksi Jessi osasi kääntää tämän minulle, hehe.

Nyt pitää vain parannella kirjoitustyyliäni ja kirjoittaa kaiken tähän kalenteriin! Vihdoinkin saan asioita järjestykseen!


Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät

Kommentit

stylia
stylia,
Wau så snygg å stilren😍Är verkligen en kalendernörd men finns bara så fula i butik🙄
nouw.com/stylia
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Tack!😍 De e så! To länge tills ja hitta en påriktigt fin! De e synd att de finns så få fina😒
nouw.com/koyhashoppailija