Joulukuun meikki- ja ihonhoitotuote vinkit


Vielä ehdin ennen uutta vuotta kertoa joulukuun vinkit!

1. Itsetehty jalkakylpysuolaa ja ihonhoitokurinta. Nämä sain joululahjaksi ja mikä sen parempaa? Rakastan itse tehtyjä tuotteita, olen itse vain todella huono tekemään niitä.

2. Mary Kayn eyeprimer. Eli silmämeikin alle laitettava voide joka pitää silmämeikin paikallaan koko päivän! Tuote on mielestäni todella hyvä, se pitää meikin paikalla ja sen saa myös hyvin meikinpoistoaineella poistettua.

3. IsaDoran kynsilakka. Tämä kynsilakka on upean punainen. Todella tumma, mutta huomaa hyvin että lakka kuitenkin on punainen. Väri on nimeltään Baroque Blood ja numero on 543.

4. Dermosil brow and lash gel. Itse käytän tätä kulmilleni. Piirrän päivittäin kulmani ja toivomus olisi että olisin vielä parempi siinä. En pysty värjäämään kulmiani koska väri ei tartu ja omat kulmani ovat paikoittain näkymättömät Geeli pitää piirretyt kulmat paikallaan. Tuote ei todellakaan ole hinnalla pilattu ja maksaa vain 3,90€. Löydätte tuotteen tästä .

5. IsaDora natural matt oil-free foundation. Öljytön kosteusvoide matta lopputuloksella. Hyvin peittävä! Saan itse helposti finnejä ja olen nyt pidemmän aikaa käyttänyt meikkivoidetta ilman öljyä ja pakko sanoa että se tekee hyvää iholle. Tuotteen hinta on 21,90 ja löydätte sen esimerkiksi täältä.

Tässä vinkkini hemmoteeluun ja jotta saatte täydellisen lopputuloksen meikkaamiseen.

Huomenna on viimeinen päivä 2018! Oletteko valmiina uuteen vuoteen?!

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät

Kommentit