Jalkani juuri nyt

Katso minne kävelet

Miten yhdestä pienestä pikkuvarpaasta voi olla niin paljon harmia?

Olen vihdoinkin nyt kolmen viikon jälkeen aloittanut taas työt. Ensimmäiset kaksi viikkoa ei riittänyt ja jouduin vielä hakemaan viikon lisää sairaslomaa.
Minulla on ollut vähän ongelmia lääkärin kanssa, joka on kahden viikon aikana luvannut soittaa minulle, mutta ei koskaan vielä ole soittanut. Olen yritellyt soittaa sinnepäin, mutta en ole vielä päässyt lääkärin kanssa juttelmaan. Taidan yrittää hoitaa tämän ihan itse.
Päätin nyt maanantaina kokeilla miten työt sujuisi ja nyt sitä taas ollaan takaisin töissä! Toivotaan että jalka jaksaisi!

Maanantaina oli kolme viikkoa sitten kun viimeksi astuin kunnolla jalallani ja 7 tunnin seisominen koko painolla ei ollut oikein hyvä. En ollut oikein liikutellut varpaitani tai venytellyt jalkaani sen enempää koska odotin varmistusta lääkäriltä. No huomasin että olisi vähän pitänyt jumpata jalalla, koska töissä veri ei kiertänyt jalassa ja koko jalka oli täynnä valkoisia läikkiä jotka päivän lopuksi muuttui punaisiksi pisteiksi, minne veri oli pakkautunut... Eilinen päivä meni paljon paremmin, vaihdon pari kertaa kengät ja yritin tehdä kaiken normaalisti. Jalka oli aivan loppu töiden jälkeen ja en edes saanut takkia pois päältä kun nukahdin kahdeksi tunniksi sohvalle. En tiedä oikein mitkä kengät olisivat hyvät jalkaan... Melkein kaikki kengät jotka omistan ovat kapeita kärjestä ja en halua änkeä varvasta sinne.

Tänään oli taas aamuvuoro ja pääsen lopettamaan taas aikaisin, ihanaa! Töiden jälkeen lähden Helsinkiin tapaamaan tyttöjä keskustaan, viettämään iltaa ja yökyläilemään. Torstaina vietän vapaapäivää joten nyt kokoonumme vielä tyttöjen kanssa ennen kuin Lotta taas perjantaina lähtee takaisin Ruotsiin. Sinne se kuukausi meni! Torstaina aion vain levätä taas jalan kanssa jotta jaksan loppuviikon!

Vaikka kesällä on ihana kävellä ilman kenkiä ulkona, pitäkää kengät jalassa, koska varpaan murtaminen on turhauttavaa!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229