Jäätelökesä


Koska tulen mökkihöperöksi kotona lähdimme Jenniferin kanssa eilen viettämään päivää lemppari kahvilaan Glassikkoon. Nautimme jäälatesta ja jäätelöstä, voiko olla enemmän kesä?

Yritän nyt täysillä saada jalan kuntoon. Eilen ajoin ensimmäistä kertaa taas autoa, mutta en ole ihan varma mitä varvas siitä piti. Jostain luin että tämä voi kestää jopa kuukauden. Kuukauden päästä olemme jo reissussa!
Olen nyt klenkannut jalalla pitkään väärin ja yritän parhaimmillani kävellä vähän edes normaalisemmin. Haluan töihin, haluan Ruissiin ja haluan viettää Helsinkipäiviä! Pitäisikö sitä levätä vai auttaako käveleminen? Help me!

Tänään ei ole muuta suunnitelmia kuin tortilla sunnuntai veljeni kanssa! Ehkä sitä pitäisi ostaa jäätelöä jälkkäriksi, koska olen niin koukussa jäätelöön tänä vuonna! Mutta tuntuu että herkkujen syöminen ei millään tavalla tee juuri nyt hyvää kun vain makoilen sohvalla. Niin turvonnut olo.

Jenniferin kanssa juttelimme kauan sisustuksesta, muodista ja vaihtelimme kuulumisia. Aika menee kyllä aina niin nopeasti! Kaiken juttelemisen jälkeen tuli kyllä niin kova sisustus hinku!

Rentoa sunnuntaita ja antakaa vinkkejä jos teillä on ollut murtunut varvas!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit