Jäätelökesä


En oikein ymmärrä miten sitä ei voi pitää jäätelöstä. Itse rakastan jäätelöä yli kaiken. Voisin syödä sitä joka päivä ja aina kun pakkasesta jäätelöä löytyy syön sitä monta kertaa päivässä. Näin helteellä jäätelö auttaa paremmin kuin hyvin.

Olen se joka voi hyvin syödä kokonaisen jäätelöpaketin yksin ja niin siinä yleensä käy, koska John ei pidä sen kummemmin jäätelöstä.

Olen myös se hullu joka rakastaa ostaa kotiin ihan tavallista vanilija jäätelöä ja syödä sitä hillon, kaakaon tai strösselin kanssa. Kuulemma kukaan normaali ihminen ei osta itselleen paketillisen vanilija jäätelöä, kun on olemassa miljoona muuta vaihtoehtoa. No, minä tykkään.Kesän lemppari jäätelöt :

Ingman Creamy - Mansikka-marenki

Pingviini-jäätelö - Päärynä (vain jäätelökioskeista)

Ingman Creamy - Crème Brûlée

Aino - Suolainen kinuski

Pehmis jäätelö

Vanhan Porvoon jäätelö - MustikkaKuvassa oleva mekko todellakin on yksi lemppari mekoistani ja tämä Bloomingvillen tarjotin on myös yksi lemppareista täällä kotona, jos ette sitä vielä arvanneet. Tuntuu että leikkuulauta on mukana jokaisessa kuvassa.

Työt jatkuvat ja oikein mitään suunnitelmia ei ole, mikä oikeastaan on hyvä. Ehkä saisin ikkunat pestyä tällä viikolla, tai jos edes puolet niistä.

Mikä on sinun lemppari jäätelö? Vinkkejä?

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Mustikka var så god! Och du måste testa 3kaveria, vilken som helst av dem! Så goda <3
nouw.com/jenniferignatius
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Har helt glömt dom! Dom måst jag absolut testa på!😍
nouw.com/koyhashoppailija