Itsevarmuus, missä oikein olet?


Näen melkein viikottain unta siitä että hammas tai hampaani putoavat. Uni on niin aito että aamulla herätessäni minun pitää tarkastaa onko hampaat oikeasti kunnossa. Olen pitkään luullut että tämä on merkki siitä että minun pitää lähteä hammaslääkärille (minun todellakin pitäisi, mutta hammaslääkäri kammo).

Päätin nyt Googlata asian ja tulikin selville että tällainen uni tarkoittaa että itseluottamukseni murenee.
Tämä on totta. Minulla on tosi vaikeata uskoa itseeni ja luottaa omiin vaistoihin, vaikka suurimman osan elämää olen aina valinnut oman polkuni. Kuitenkin pienimmissä asioissa en osaa tehdä päätöksiä itse vaan annan jonkun muun tehdä sen puolestani. En uskalla sanoa mitä mietin ennen kuin joku muu toistaa sen. Etsin aina hyväksyntää.

Itsevarmuus on hienoa asia ja olen myös pettynyt itseeni että en uskalla luottaa itseeni ja sanoa ääneen oman mielipiteeni. On helppo olla yhtä mieltä, ei tule erimielisyyksiä ja ei tarvitse selitellä omaa mielipidettä.

Jotenkin uskon että nyt kun tiedän mitä tämä uni merkitsee, tulen pohtimaan tätä asiaa enemmän ja tehdä kaikkeni että itseluottamukseni paranee!

En tykkää olla se joka on aina ääneessä, tykkään kuuntelemisesta. Tykkään toki myös juttelmisesta ja välillä tuntuu että suuni vain käy ja käy. Joskus tuntuu että olen vienyt jonkun suuvuoron kokonaan ja en osaa muuta kuin mennä keskusteluihin väliin, muuten unohdan mitä olinkaan sanomassa.

Nyt aion tehdä juuri sitä mitä itse haluan!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Voin niin samaistua tähän tekstiin. Mulla on tosi paha tapa jäädä pyörittelemään epäonnistumisia mielessä, joka osaltaan tuntuu aina olevan kolaus itsetunnolle. Ehkä juurikin epäkohtien tunnistamisen myötä itsellä on kaikki avaimet vaikuttaa tulevaisuuteen ✨
nouw.com/emiliaveronikan
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Niin totta! Itsekkin jään aina miettimään omia epäonnistumisia vielä pitkään, vaikka ne todellakin pitäisi unohtaa, koska en usko että kukaan muu niitä miettii. Miksi sitä on aina niin kriittinen itselleen? Uskon todellakin että omien epäkohtien tunnistaminen auttaa!🧡 Yritetään parhaamme!
nouw.com/koyhashoppailija
Jennavan
Jennavan,
Niin hyvä teksti😍 Ja mun mielestä tämä on vahvuutta ja itsevarmuutta, että jaat näinkin henkilökohtaiset ajatukset❤️
nouw.com/jennavan
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Voi kiitos paljon! Niin ihana kuulla!❤️🙏🏻 On aina kyllä niin paljon helpompaa kirjoittaa pinnallisista asioista kuin tällaisista!
nouw.com/koyhashoppailija