Helpot ja pienet arki treffit


Kesä ja helle sen kuin jatkuu, ainakin tämän viikon. Tuntuu että olemme Johnin kanssa tehneet yhdessä enemmän kuin vuosiin. Olemme monesti käyneet uimassa. Eilen pyöräilimme uimaan uimarannalle ja pakko sanoa että kyllä oli ihanaa pyöräillä auringonlaskussa uimaan ja sen jälkeen vielä takaisin kotiin.

Talvella en ikinä olisi näin myöhään liikenteessä, mutta nyt on ok lähteä yhdeksän aikaa ulos ovesta ja tulla kotiin yhdentoista aikaa illalla.

Leivoin yhtenä iltana lemppari taatelipalloja ja lopuksi nautittiin niitä parvekkeella ja vain nautimme helteestä, tai minä nautin ja John oli tuskissaan.

Pionit ovat niin upeita ja saan vihdoinkin nauttia niistä. Vähän pelottaa että en ehdi nauttia niistä niin paljon kuin haluan. Mutta yritän ehtiä! Tänään on iltavuoro ja sen jälkeen pääsen nauttimaan vapaasta viikonlopusta. Rakastan miten

Illalla olisi suunnitelmissa paistaa lettuja ulkona grillissä ja nauttia illasta parvekkeella. Näin kesällä on helppo nauttia yhdessä olosta ja tehdä paljon kaikkea hauskaa, mikä myöskin ei tyhjennä lompakkoa!

Upeaa viikonloppua!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit