Gluteenittomat joulutortut


Sunnuntain gluteenittomat joulutortut onnistuivat yllättävän hyvin. Leivon todella harvoin.

Jouluna näin gluteenittomana vaikeinta on olla syömättä joulutorttuja, koska ne ovat minun lempi herkkuni. Nyt päätin leipoa gluteenittomia sellaisia.

Valitettavasti en ole niin taitava että tekisin taikinan itse, joten ostin kaupasta valmiin lehtitaikina pohjan (Schär lehtitaikina). Joulutortut kuulemma tehdään oikeasti voitaikinasta, mutta sellaista taikinaa gluteenittomana en ole löytänyt mistään.

Lehtitaikina toimi todella hyvin ja maku oli aivan samanlainen. Olisin voinut syödä nämä kaikki heti. Minä todellakin rakastan joulutorttuja luumumarmeladin kanssa!

Tiistai ja tänään olisi aikomus ostaa suuremman osan kaikesta ruuasta joulun yli. En tiedä oikein miten tämä tulee onnistumaan, osaan harvoin suunnitella ruuan suhteen enemmän kuin pari päivää.

Ihanaa alkuviikkoa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Miten sait tehtyä gluteenittomista joulutortuista noin ihanan muotoisia? <3 Mun omat yleensä kuivaa reunoista niin paljon että yleensä tyydyn tekemään ympyröitä jotka täytän hillolla...
nouw.com/saarelasanni
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Anteeksi myöhäinen vastaus! Sain todellakin ne yllättävän hyvin onnistumaan, valitettavasti seuraavan kerran kun tein näitä näistä ei tullu yhtään yhtä hienoja😝 Ehkä aloittelijan tuuria?
nouw.com/koyhashoppailija
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229