Galleria Vittoria Emanuele II & Duomo


Ai että miten kaunis Milanon duomo on ja samoin ostoskesus Galleria Vittoria Emanuele II! Näitä kahta voisin katsella ikuisesti. Niin paljon yksityiskohtia.
Duomon sisällä emme käyneet, ihan vain ihmismäärän takia ja jotenkin aika jäi kesken, mutta tämä ei jäänyt minua harmittamaan.

Lopetin ostoslakkoni päivää ennen matkaa ja ostin kuvassa olevan hameen joka on matkalla ollut eniten käytetty vaate. Juuri nyt istun autossa hame päällä taas kerran, nyt jo Eestissä ja kohta kotona!
Pidän tästä asusta todella paljon, jotenkin se tuntui niin arkiselta päälle laittaessa, mutta tämä on niin mä! Olen niin kyllästynyt mustaan ja uskon että nyt ennen syksyä tämä asu tulee oleman sekä juhlavampi asu ja myös täydellinen asu töihin.


Milano ei mitenkään ole halpa kaupunki ja turistilisä on laitettu hintojen päällä ainakin tuomiokirkon alueella, joten rahaa tällä reissulla on kulunut enemmän kuin mitä odotin. Yleensä olen enemmän pihi, mutta on myös ollut ihanaa tehdä asioita. Nyt kotona voin taas säästellä.

Gallerian ympäri löytyy hyvin kaikki vaatekaupat jotka tarvitset, kalliimmat ja myös halvemmat. Itse kävelimme toista katua kun shoppailimme ja löysimme nämä vasta myöhemmin, mutta tulipahan enemmän nähtyä.

Milano on todellakin muodinmekka ja melkein kaikki kävelivät korkokengissä. Oli ihana vain ihailla ja inspiroitua muiden asuista. Milanon jälkeen seuraava pysähdys oli Praha ja huomasi hyvin että chunky sneakers oli enemmän heidän juttunsa. Korkkareita ei enään näkynyt samalla tavalla.

Tämä on paikka missä on vain pakko käydä, kokea ja nähdä. Mutta nyt olen sen mielestäni myös kokonaan kokenut.

Huomenna taitaa iso pyykkikasa odottaa minua ja en malta enään odottaa että pääsen taas 6 viikon tauon jälkeen treenaamaan. Kiloja tällä reissulla on kertynyt, samoin myös varpaan kanssa sohvalla makaamisen aikana.
Kesä kroppaa ei tullut, mutta olen iloinen siitä että olen nauttinut täysillä.
Köyhä shoppailija

  • outfit, travel

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stylia
stylia,
Alltså WAU vilka bilder du fotat under er resa!! Såå fina😍
nouw.com/stylia
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Tack!!😍 Platsen e ju bara så fin att man måst ta foton på allt där finns🤩
nouw.com/koyhashoppailija
Jennavan
Jennavan,
En kestä😍😍😍😍
nouw.com/jennavan
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Paikka on kyllä aivan mieletön!😍😍
nouw.com/koyhashoppailija
IP: 82.99.3.229
Instagram idaemiliiInstagram idaemiliiInstagram idaemiliiInstagram idaemilii