Ensimmäiset helteet ja kaikki ilo irti


Maanantaina lähdimme Johnin kanssa Alppiruusupuistoon kävelemään monen, monen muun kanssa jotka myös olivat keksineet saman idean. Vaikka kaikki kukat eivät vielä kukkineet, oli siellä kuitenkin ihana olla. Kävelimme pari kertaa ympäri ja räpsittiin vähän kuvia. Niin ihana alku tälle helle viikolle.

Eilen stressaavan työpäivän jälkeen olin luvannut auttaa äitiä pesemään mattoja, koska omat matotkin olivat siellä. Jos seuraatte minua Instagramissa näittä ehkä eilisen storyni, jossa kerroin että en ikinä ole tiennyt miten raskasta mattojen pesu on. En ymmärrä miten äiti sen on tehnyt yksin. Siinä menee ikuisuus ja matot painavat miljoonia. Mattojen hinkkaaminen on myös aivan hullua hommaa. Saimme kaikki matot kuitenkin puhtaaksi ja sen jälkeen olikin myöhäisen lounaan aika. Uunifetapastaa ja tuoretta basilikaa puutarhasta. Istuimme ja nautimme ruuasta terassilla jossa vielä kello 15 aikaa oli yli 28 astetta lämmintä. Bikinit olivat päällä koko ajan ja väriä sain myös vähän. Tällä kertaa muistin aurinkorasvan. Päivä oli niin lämmin että tuntui kun olisi ollut ulkomailla.
Ruuan jälkeen menimme molemmat makoilemaan meidän Fatboy riippukeinuun jonka laitoimme kirsikkapuiden alle. Siinä otimme sitten pienet päiväunet.

Kävimme eilen myös yhtiökokouksessa ja kotiin päästyä tunsin itseni levottomaksi. Ehkä koska olin juuri nauttinut jäätelöä parvekkeella. Päätin lähteä ulos kävelemään ja ensimmäinen pienen pieni juoksulenkki tuli myös tehtyä! Tunne juuri nyt on aivan mahtava. Korvissani soi "Måndagsvibe" podcast ja vähän ajan päästä meillä oli facetime puhelu Saaran kanssa joka asuu Kreikassa. Tunnin lenkki teki oikein hyvää!
Tuntuu vaan jotenkin niin hauskalta ja tyhmältä kun kävelen kuullokkeet korvissa ja ensin kuuntelen podcastia ja nauran ääneen ja sen jälkeen puhun vielä videopuhelua Saaran kanssa lenkilläni. Tämä on tätä nykyaikaa.

Tänään lähden töiden jälkeen Helsinkiin. Aion nauttia hyvästä seurasta, säästä ja musiikista oikein kunnolla!

Lämmintä torstaita!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

enkeleitahiuksissani
enkeleitahiuksissani,
Kuulostaa superihanalle! Mukavaa viikonloppua sinne <3
nouw.com/enkeleitahiuksissani
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Kiitos! Ihanaa viikkoa!😍nouw.com/koyhashoppailija
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229