Degerby Gille & 2x synttärit


Eilen lämpötila oli yli 30 astetta, mikä minulle on aivan mahtavaa. Palvon todellakin aurinkoa! Eilen ei kuitenkaan ollut mikään rantapäivä meille kyseessä, vaan lähdimme meidän lähimmän suvun kanssa Loviisaan, eli serkut, meidä perhe ja famo. Mummu oli täyttänyt 70 vuotta viikolla ja juhlimme sitä. Pyöreitä vuosia juhlimme Loviisan Degerby Gillessä, jossa en itse ennen ole ollut ja en edes tiennyt sen enempää mikä paikka oli kyseessä. Paikalle saavuttua yllätyin positiiviseesti. Aivan ihana paikka jonne hyvin voi tulla lounaalle, kahville tai järjestää tilaisuuksia. Itse saimme 14 hengen pitkän pöydän! Söimme alkuun juusto-mansikka salaattia ja minulla oli pääruuaksi lohta nokkoskastikkeen kanssa. Niin tavattoman hyvää!
Kilisteltiin skumpalla sekä viinillä ja vain vaihtelimme kuulumisia.

Jatkoimme kakku kahveilla mummolassa, kaikki 14 henkeä. Monet istuivat ja vilvottelivat sisällä kun jotkut meistä paahtoi itsemme pihalla. Mielestäni hienolla säällä sisällä ei voi istua, vaikka hiki valuu.

Mummulle ja vaarille päästyä lauloimme kovaan ääneen paljon onnea ja ei vaan kerran, koska kummipoikani/serkkuni täytti myös eilen 9 vuotta! Miten minun ihana kummipoika voi olla jo niin vanha?

Päivä oli todella onnistunut ja ihanaa oli taas viettää aikaa kaikkien kanssa. Haluan myös viettää enemmän aikaa Loviisassa. Paikka on aivan ihana kesällä! Ainakin yksi kesäpäivä on pakko vielä siellä viettää ennen kuin syksy iskee puitten takaa.

Nyt minä aloitan lomailemisen. Kuullaan!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät