Brasserie Kämp aamupala


Aloitimme Johnin kanssa loman menemällä vihdoin Hotelli Kämppiin nauttimaan aamupalasta, olin saanut joululahjaksi lahjakortin. Koronan takia ei tullut mentyä ja sain vuoden loppuun asti aikaa käyttää lahjakorttiani, joten heti kun loma alkoi suuntasimme nauttimaan aamupalaa kaikessa rauhassa. En itse ikinä ole täällä käynyt, vaan aina ihastellut ulkoapäin paikkaa.

En tiedä koska olen nauttinut näin hyvästä aamupalasta. Nautin täysillä ja söin myös koko rahan edestä. Omelettia, maailman parasta puuroa heidän itse tekemällä hillolla, gluteenitonta porkkana leipää ja jälkiruuaksi ihania pieniä kulhoja eri jälkiruuilla, aivan mieletön tuorepuuro oli yksi näistä.

Minä nautin todella paljon. Oli ihana istua ja vain olla, katsoa kun ihmiset riensivät töihin ja me todellakin nautimme. Istuimme melkein pari tuntia ja vain söimme, kunnes Johnin mielestä oli aika lähteä. Ymmärrän kyllä hyvin, olimme istuneet siellä jo todella kauan.

Tämä todellakin on täydellinen lahja!

Nyt alkaa uusi viikko ja olen valmis! Eniten odotan Nouw September Challenge:a joka lähtee huomenna käyntiin! Oletko sinäkin osallistunut mukaan? Jos et, TÄÄLTÄ pystyst osallistua vielä tänään ja huomenna! Syyskuussa olisi tarkoitus kirjoitta vähintään 15 postausta ja laittaa bloggaaminen taas käyntiin kesän jälkeen! Kerron huomenna enemmän mitä on luvassa minun puolesta, joten olkaa kuullolla!

#nouwseptemberchallenge

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät