Auttakaa minua!


Kodin saa aina kauniiksi tuoreilla kukilla. Tämä upea kimppu onkin poimittu äidin puutarhasta ja juuri tällaiset kimput ovat niin söpöja. Kesällä mitä parasta on se että kotiin voi koko ajan tuoda kukkia ilmaiseksi äidin puutarhasta. Mikä voikaan olla ihanempaa?

Kuten myös tekin varmaan olette huomanneet on postaukset täällä harventuneet. Yritän parhaani saada kirjoittamisen rutiiniksi ja myös kuvia vähän enemmän otettua tänne. Tuntuu että mitään ei ole kirjoitettavaa, vaikka varmasti onkin paljon ja tekin myös odotatte tiettyjä postauksia. Nyt jos koskaan haluaisin teiltä vinkkiä mitä TE haluatte täällä nähdä.

Haluan saada inspiraation kirjoittamiseen ja kuvaamiseen takaisin ja kukaan muu ei pysty paremmin auttamaan tässä kun juuri TE lukijat. Vaikka olen pidemmän aikaa halunnut näyttää että pystyn kyllä tähän, on jotenkin arki niin hektistä juuri nyt että stressaaminen siitä mitä kirjoittaisin stressaa minua vain entistä enemmän ja niin paljon että en saa oikein mitään tänne loppujen lopuksi, ainakaan mitään mistä olisin todella tyytyväinen.

Auttakaa minua, jättäkää kommenttia tai lähetelkää Instagramin puolella viestiä mistä te haluaisitte kuvia/lukea.

Tehdään yhdessä taas tästä blogista kiinnostavampi!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Niina
,
sulla on ihana blogi! Parhaat postaukset on mielestäni sun asukuvat ja vinkit, eli lisää näitä:) mielellään vinkkejä miten eri vaatteita ja asusteita voidaan yhdistellä, jotta asusta saadaan toimiva juhlaan, töihin tai arkeen!
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Kiitos paljon! Ihana kuulla! Lupaan jatkaa näillä postauksilla ja lisätä niitä entistä enemmän!😍
nouw.com/koyhashoppailija