Asuvalintani yllätti minut


Kuvassa oleva kauluspaita ja housut ovat roikkuneet kaapissani yli puoli vuotta ja päässeet käyttöön vain pari kertaa. Nyt päätin kokeilla jos ne minua vielä kiinnostaa vai joutuuko ne kirpparille. Yllätyin itse kuinka paljon pidin lopputuloksesta.

Kauluspaitaa en käytä kovin usein, en melkein ikinä, mutta tämä asukokonaisuus todellakin toimi. Siinä on sitä jotain erikoista, mutta kuitenkin arkinen asu joka toimii hyvin töissä ja nyt kun kävimme Johnin kanssa ulkona syömässä. Päivällä minulla oli ollut sama asu päällä, mutta kauluspaidan sijaan minulla oli silloin v-aukkoinen t-paita, koska sää oli paljon lämpimämpi.

On hauska kokeilla asuja jotka eivät kuulu omaan mukavuusalueeseen ja huomata että asu oikeasti sopii. Huomasin kuvassa olevan asun kanssa että se oikeasti on minä. Asu saa minut iloiseksi ja asu on juuri sitä tyyliä mitä olen etsinyt itsessäni. Hauskaa on myös se että koko asu löytyi jo vaatekaapistani. Tämä asu taitaa nyt pelastaa minun huomisen vaatekriisini kun lähden töihin.

Ihanaa torstaita!
Köyhä shoppailija

  • outfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229
Instagram idaemiliiInstagram idaemiliiInstagram idaemiliiInstagram idaemilii