Aito vai tekokuusi?


Olen aina ollut aidon joulukuusen kannalla. Joulu tuntuu vasta joululta kun aito joulukuusi pääse sisään ja tuoksu valtaa talon. Tänä vuonna tuoksu todella valtasi asunnon ja olen vetänyt kaiket päivät allergia lääkkeitä. Sen takia lähtikin joulukuusi jo ulos.

Kuusen tuoksu ei laantunut ollenkaan ja allergiani vain paheni kotona. Ötököitä löytyi myös ihan tarpeeksi paljon kuusesta ja sai siis kokonaan lähteä.

Mielipide tekokuusesta on muuttunut ja tämän allergian jälkeen taidan pitää enemmän tekokuusesta. Ne ovat vain niin kalliita ja minulle tärkeintä on se että ne näyttävät aidoilta. Johnin mielestä ne vievät liikaa tilaa kun ne säilytetään vuoden ympäri.

Nyt on siis kuusi poissa joka on todella ihanaa. Muut joulukoristeet jäi. Yleensä olemme viimeiset jotka vievät kuusen ulos asunnosta, tällä kertaa ensimmäiset. En ole ikinä ymmärtänyt niitä jotka heittävät kuusen heti pois. No, tänä vuonna se oli me.

Kuusen koristelu jäi myös puoli väliin, joulu yllätti. Ehkä se tekokuusi ensi vuonna sitten ja uudet koristeet! Äidin kuusen koristeet ovat niin hienot, että niitä voi katsella monen monta tuntia! Melkein kaikki ovat erilaisia! Ehkä sellainen ensi vuonna.

Nyt uutta vuotta kohti! Oletteko valmiina? Minä olen niin valmis jättämään vuoden 2020 taakse. Voin vain arvella että moni muu on samaa mieltä.

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit