Pullakahvit ja jäähyväiset


Hei! Pitkästä aikaa taas. Näköjään blogi inspiraatio iskee aina alkuviikosta ja sen jälkeen onkin kiire loppuviikko.

Paljon ei ole elämässä muuttunut, mutta syntymäpäivä häämöttää ja perjantaina vietetään Vappua ja syntymäpäivääni! Vaikka ikä ei ole mitään mitä juhlia, niin rakastan syntymäpäiviä!

Lauantaina lähdin Helsinkiin kahvittelemaan ja shoppailemaan Fian kanssa. Aika kuluu nopeasti kun on hauskaa ja olinkin vasta kahdeksan jälkeen illalla kotona. Kävimme kaupoilla ja ostimme takaway pullat ja nautimme hyvästä jäälatesta jonka Fia valmisti, joka myös oli vuoden ensimmäinen jäälatte! Hyvästelin heidän asunnon, koska muutto on lähellä. Olen käynyt heidän upeassa asunnossa aivan liian vähän, mutta en malta odottaa että näen heidän uuden asunnon!

Oli niin hauska käydä Helsingissä pitkästä aikaa. Olen taas unohtanut miten hauskaa oli ja todellakin pakko nyt käydä vähän useammin!

Näiden pullakuvien katseleminen saa ehkä teidät miettimään, miten minun terveellinen elämä sujuu. Tämä oli koko viikon ainoa herkku ja nyt olenkin neljän viikon ajan herkutellut yhden kakkupalan viikossa. En anna itseni syödä isoa pitsaa tai lemppari tacojani, vaan yksi kakkupala riittää ja silloinkin tunnen että se ei ollut oikein. Vaa'alla en ole käynyt, mutta kaikesta tästä enemmän toisessa postauksessa! Sen voin kuitenkin kertoa että perjantaina sallin herkut ja skumpan. Saa nähdä mikä olo on seuraavana päivänä, mutta tuntuu enemmän kuin OK:lta syödä herkkuja syntymäpäivänä!

Oikein ihanaa Vappuviikkoa ja oikein hyvää Vappua jos en kirjoittele mitään ennen sitä. Pientä kiirettä on!

Ps. Käykää osallistumassa Instagramissani (idaemilii) arvontaan missä voitte voittaa picnic kassin Vapuksi sinulle ja ystävällesi!

Kuullaan!

Tykkää-merkinnät

Kevät on täällä vihdoin 

Hei!

Mikä sen ihanampaa kuin kesä vaatteiden esille ottaminen ja talvitakkien pakkaaminen pois tieltä. Sää on viikonloppuna ollut aivan mahtava. Viime viikolla pääsi myös ensimmäiset pellavavaatteet päälle töihin.

Parvekkeen siivoaminen on alkanut ja kohta saan aivan varmasti sieltäkin kuvia tänne.

Nyt olisi myös viimeinkin aika viedä viimeiset paksut talvitakit pois tieltä ja samoin kaikki paksummat housut sekä neuleet. Vihdoin on aika kaivaa esille kesätopit ja mekot! Sen olenkin tänään jo tehnyt. Arvatkaa vaan kuinka paljon lisää myytävää löytyi! Käykää kurkkailemassa joka viikko vähintään Tisessä jos vaikka teille löytyisi vaatteitani!

Vaikka kesään on vielä aikaa, niin itsellä valitettavasti kesäloma jo häämöttää, jo parin viikon päästä. Toivoisin suuresti että säät jatkuvat näin ja puut vihertyisivät nopeasti, mutta ensi viikko näyttää olevan huono ja vettä/lunta näyttää taas tulevan. Sormet ja varpaat ristiin ja toivotaan mahtavaa Vappusäätä ja upeaa toukokuuta!

Kaikki pellava vaatteet ovat silitetty, joten valmiina ollaan!

Mikä parasta on ollut viime viikonlopun lämpimissä keleissä, on se että pääsimme 9 aikaa illalla valokuvailemaan ja kylmä ei edes ollut. Sitä on kokonaan unohtanut miten lämmintä iltaisin voikaan olla.

Ihanaa tiistaita!

Tykkää-merkinnät

Vaatteiden myynti jatkuu taas, nyt kotisohvalta


Täällä ollaan toimittu pitkään Köyhä shoppailija nimellä, joka ehkä ei enää toimi samanlaiten kuin ennen, mutta jos olette seuranneet minua pidemmän aikaa löytyy minulta aika paljonkin vaatteita.

Olen aina niitä myynyt ja tuttavat tietävät että myyn vaatteitani kirpputorilla useimmiten monta kuukautta ennen kun taas pidän pientä taukoa ja jatkan uudestaan. Oma pieni harrastukseni, josta todellakin pidän. Moni näkee kirpputori paikan hankkimisen työläältä, hinnoitteleminen ja sen siivoominen vielä päälle vähän mahdottomalta. Minä taas rakastan sitä. Toki kirpputori pöytien hinnat ovat nykyään sen verran kovat että myydä saa oikein kunnolla. Näin Korona-aikana ei ole kirpputorilla tullut myytyä mitään, koska ne ovat monesti olleet kokonaan kiinni eri rajoituksien takia.

Olen nyt pitänyt pidempää taukoa myymisestä, mutta päätin kokeilla paljon kehuttua Tise.fi sovellusta. Olen siellä jo myynyt jonkun verran vaatteita ja jos välillä mietitte miksi täällä on ollut hiljaista olen suurimman osan ajastani panostanut Tise myymiseen. Minä en osaa heittää vaatteita pois ja koska itseltäni löytyy paljon hyvälaatuisia vaatteita tiedän että joku muu myös niistä innostuu. Yleensä itse olen parhaimmat löydöt tehnyt kirpputorilla ja ne ovatkin suosikki löytöjäni.

Parasta Tise sovelluksessa on se että se on kokonaan ilmainen, enemmän näkyvyyttä saa ostettua tottakai, mutta jos vain olet aktiivinen itse ja tykkäilet muiden tuotteista saat näkyvyyttä. Tämä postaus ei myöskään ole mitenkään heidän kanssa yhteistyössä vaan ihan itse ajattelin kertoa että jos teitä kiinnostaa vaatteeni niin käykää sieltä kurkkaamassa ja tarjoamassa! Sinun ei tarvitse myydä itse siellä mitään, jos et halua. Tee vain tili itsellesi ja laita kortti tiedot sovellukseen. Toki minulle kelpaa hyvin myös Mobilepay! Saa tulla noutamaan tai lähetän mielelläni myös postitse.

Toisen roska on toisen aarre. En pienenä ikinä olisi uskonut miten äidin vaatteet tulisivat vielä uudestaan muotiin. Välillä olen saanut hyvät naurut niistä, nykyään juoksen hänen vaatekaappiin tonkimaan siinä toivossa että niitä ei vaan olisi jo myyty pois.

Oikein ihanaa lauantaita! Minä lähden tästä töihin, jos teillä ei ole muita suunnitelmia, käykää ostelemassa pois vaatteitani ja kenkiäni. Lisää vaatteita on tulossa myyntiin heti kuin ehdin kuvailla niitä!


Tykkää-merkinnät