Kuvia puhelimesta


Kotona meidän uutta pyöreää pöytää tulee käytettyä enemmän kuin edellistä pöytää. Nykyään kaikki blogitekstit tulee kirjoitettua pöydän äärellä. // Porvoossa ihanasta sisustus liikkeestä FinForm löytyy vaikka ja mitä! Upeita ruukkuja, joulujuttuja, vaatteita ja kaikkea muuta ihanaa!Joulu alkaa jo näkyä joka paikassa. Tästä ihanasta liikkeestä löytyy mitä ihanimpia herkkuja. Olen niin iloinen mitä ihanaa tunnelmaa sitä saa kun joulua alkaa näkyy kaikkialla! // Uusi ruutu bleiseri ja yksinkertainen ribbattu t-paita on luotto asu töissä juuri nyt.Pooloneule, villakangas bleiseri ja vyö on super trendikästä ja helppo asu talven arkeen. // Kotona on valopallot päässeet makuuhuoneeseen parvekkeelta ja ne antavat ihanaa tunnelmaa! Uusia koriste tyynyjä on löytynyt sänkyyn kirpputorilta sekä H&M home:sta. Niin viihtyisää, eihän sitä jaksaisi ollenkaan nousta ylös.Tänään sain nauttia rennosta vapaapäivästä joka on kutakuinkin mennyt joululahjojen ostamisen parissa ja pari juttua tulin myös itselle ostettua. Hups. Kohta onkin kaikki lahjat jo ostettuna. // Vanhasta kaupungista löytyy myös Welmans-niminen liike joka myy paljon Bruka-design tuotteita ja muuta ihanaa kotiin ja keittiöön. Täällä olen aivan liian vähän käynyt ja vaikka mitä löytyi nyt. Jotain myös pukin konttiin.

Huomenna jatkuu taas arki. Illalla on vielä baletti tunti ja ennen sitä vielä vähän siivoamista kotona.
Huomenna on myös vihdoin aika avata ensimmäinen luukku joulukalenterista ja tänä vuonna sain äidiltä sipsi kalenterin! Minä valitsen sipsit koska tahansa ennen suklaata! En malta odottaa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kuulumisia


Minulla alkoi viikonloppu, kun suurin osa vasta ovat viikon alkuvaiheessa. Väsymys on ollut todella kova ja samoin kivut koko vartalossa. Huomenna olen vihdoin menossa taas fysiolle, joten toivotaan että saan sieltä vähän apua.

Useimmiten istun kotona lattialla enkä sohvalla kipujen takia, baletti todellakin auttaa hyvin, mutta sekin on vain kerran viikossa.

Viime viikolla olen nauttinut upeista kukista täällä kotona, jotka tulevat Finform liikkeestä täällä Porvoossa ja nauttinut uusista löydöistä jotka löysin Triplan reissullamme.

Pantaa olen etsinyt vaikka mistä ja nyt tällainen löytyi Reserved-liikkeestä. Olen taas käyttänyt vähemmän pantoja, mutta yritän taas aloittaa niiden käytön.

Jakku on ollut hyvin käytössä ja on yksi varma asia vaatekaapissani joka todella tulee käyttöön. Jakut ovat helpoin asia pukea töihin päälle. Siisti asu, ilman mitään suurempaa vaivaa!Viikonloppuna on aika koristella täällä kotona ja tuoda joulu sisälle. Valot ikkunaan ja vähän koristeita sinne sun tänne. En ole vielä päättänyt tuleeko meille kuusi tänä vuonna vai ei, mutta se selviää vasta lähempänä joulua.

Tänä vuonna on tullut osteltua uusia koristeita kotiin. Osa joita en edes tiedä minne laittaa. Kauheasti koristeita tänne ei kuitenkaan mahdu. Haluan että koristeet ovat hienot, minimalistiset ja ei mitään överiä. Saa nähdä jos tämä toteutuu.

Olen myös suunnitellut askartelevani jotain täällä kotona jouluksi. Moni askartelee kotona vaikka ja mitä, mutta tuntuu että minulle jää aina vain asia suunnittelu vaiheeseen, vaikka uskoisin että pidän askartelemisesta.

Yritän löytää Pinterestistä vinkkejä mitä askarrella, ideoita?

Tänä vuonna odotan joulunodotusta todella paljon. Vaikka kivut ovat olleet kovat huomaan että minusta tulee uusi hymyilevä ihminen kun kuuntelen auton radiosta joululauluja Jouluradiosta. Tästä piti myös kuvata video ystäville jotka saivat hauskan naurun. Joululaulut ovat niin kauniita, sielu lepää kun niitä kuuntelee ja jotenkin stressi häviää kokonaan. Tästä lähtien meillä soi autossa vaan Jouluradio ja samoin Spotifyssa. En kaipaa mitään muuta musiikki juuri nyt. Onneksi töissäkin tulee joulumusiikkia joka saa minut heti hyvälle mielelle. Niitä kuuntelee vain joulun aikaa ja heti vuoden päästä kun ne alkavat soida taas uudestaan tulee niin nostalginen olo, täynnä onnea ja toivoa.

Nyt on aika laittautua ja lähteä vähän ulos kotoolta! Kuullaan!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Neulemekko, mukavin asia arjen menoihin


Viikonloppu tai no monilla muilla paitsi minulla.

Eilen en tehnyt oikein mitään töiden loputtua 16, mutta samalla vähän kaikkea. Pyöräilin vähän pidemmän lenkin vanhempieni kautta kotiin ja kotona oli sauna ja nacho-pelti ilta. Tänään saankin ehkä pyöräillä vähän pidemmän matkan kotiin, kaikkien herkkujen jälkeen.

Lyhyt työpäivä luvassa joka päättyy jo kello 13. Luvassa on kahvittelua ystävän kanssa sekä illalla olisi deitti ilta luvassa. Lähdemme ulos syömään! Huomenna taas töihin, joten muita suunnitelmia eipä juuri ole! Mutta hauska päästä johonkin muualle edes vähäksi aikaa, eikä vain kotona sohvalla makaamista.

Kuvassa oleva asu on ehkä helpoin asu nyt talvella.

Vaikka miinus asteet ovat saapuneet ja joulu lähestyy, tuntuu sään takia vielä ihan syksyltä, vaikka kai sitä pitäisi jo kutsua talveksi? Asu on niin helppo, töihin ja arjen menoihin.

Minä olen yksi niistä joka ei osaa kulkea keskustassa huppari ja lökärit päällä. Kyllä, lähikauppaan voin hyvin mennä. En saa mitään hienoa collegesettiä istumaan päälläni, siksi juuri tällainen neulemekko on meille muilla täydellinen valinta. Neulemekko on aina helppo heittää päälle, kun ei muuta keksi. Mukava päällä, mikään ei kiristä ja talvikengät, maiharit tai saappaat toimii hyvin mekon kanssa! Helppo, tyylikäs ja mukava. Siksi pääsikin juuri tämä mekko päälle tänään myös töihin.

Oikein ihanaa viikonloppua!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät