Keskiviikko 28 Lokakuuta


Vihdoinkin sain tilattua pyykkikorin ja pari uutta pientä mattoa kotiin. Nyt pidetään myös peukkuja että löysin minulle hyvät talvikengät. Edelliset lähetin postissa takaisin.

Tänään olen ollut isoäidin kanssa sairaalassa silmälääkärillä ja pakko sanoa että minä ja sairaala ei mennä yhteen. En tiedä mistä lähtien olen pelännyt sairaalaa todella paljon, mutta se on ollut pitkään ja joka ikinen kerta pelottaa yhtä paljon. Nyt sain kuitenkin vähän taas siedätystä asiaan ja toivotaan että tämä hullu pelko joku päivä helpottaisi.

Viimeinen iltavuoro ja vaikka viides työpäivä alkaa nyt on vielä pari edessä ennen kuin saan vapaapäivistä nauttia.

Nyt on aika puhaltaa taas kynttilät ja lähteä töihin! Ihanaa keskiviikkoa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pimeitä ja synkkiä päiviä seuraavat puoli vuotta 


Päivät pimenevät ja viimeiset lehdet roikkuvat puusta vain hetken enään. Tänään sai jo aamusta sytyttää koko asunnon valot päälle. Kellojen muutos on saanut valkokuvaamisen taas mahdottomaksi ja tänään onkin pimeempi kuin eilen kello neljän jälkeen.

Kahvia ja kauramaitoa, Gossip Girl:iä Netflix:stä, mitä muuta tällaisena pimeänä päivänä?

Iltavuoroa luvassa, mutta ennen sitä nautin vielä kynttilän valosta ja todella hitaasta aamusta. Tuntuu että en tee mitään muuta enää ennen iltavuoroa. Ehkä pitäisi aloittaa tekemällä jotain ennen iltavuoroja. Huomenna onkin suunnitelmia.

Oikein ihanaa alkuviikkoa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Syysmasennus ja sisustusinspiraatio iski


Taas uusi viikko kyseessä. Aika ottaa enemmän kuvia ja bloggailla taas enemmän. Syysmasennus on iskenyt ja väsymys on ollut kova.

Porvoossa työskentely on saanut minut juomaan paljon vähemmän kahvia, mutta kun taas on vapaapäivä voin kahvia juoda vaikka kuinka paljon. Toki nyt ei vapaapäiviä ihan heti ole tulossa.

Kellot vaihtui eilen ja olin väsyneempi kuin pitkään aikaan. Hyvät ja pitkät yöunet tekivät todella hyvää. No ei siitä sen enempää.

Sisustus himo on taas iskenyt. Nyt kun sitä on paljon kotona, haluan taas sisustaa kaiken uudestaan, mutta samalla en jaksa tehdä mitään ja jotkut asiat saavat vaikka ikuisuuden olla keskeneräisiä.

Pari uutta mattoa on kuitenkin ostoskorissa ja jos vaikka nyt vihdoin 3,5 vuoden jälkeen tilaisin pyykkikorin?

Kotona löytyy vaikka ja mitä piensisustusta, mutta viimeaikoina olen ollut enemmän kiinnostunut vähentämään esillä näkyviä tavaroita ja saada asunnon vähän enemmän minimalistiseksi.

Toivottavasti kuullaan enemmän tämän viikon aikana! Yritän parhaani!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit