Brasserie Kämp aamupala


Aloitimme Johnin kanssa loman menemällä vihdoin Hotelli Kämppiin nauttimaan aamupalasta, olin saanut joululahjaksi lahjakortin. Koronan takia ei tullut mentyä ja sain vuoden loppuun asti aikaa käyttää lahjakorttiani, joten heti kun loma alkoi suuntasimme nauttimaan aamupalaa kaikessa rauhassa. En itse ikinä ole täällä käynyt, vaan aina ihastellut ulkoapäin paikkaa.

En tiedä koska olen nauttinut näin hyvästä aamupalasta. Nautin täysillä ja söin myös koko rahan edestä. Omelettia, maailman parasta puuroa heidän itse tekemällä hillolla, gluteenitonta porkkana leipää ja jälkiruuaksi ihania pieniä kulhoja eri jälkiruuilla, aivan mieletön tuorepuuro oli yksi näistä.

Minä nautin todella paljon. Oli ihana istua ja vain olla, katsoa kun ihmiset riensivät töihin ja me todellakin nautimme. Istuimme melkein pari tuntia ja vain söimme, kunnes Johnin mielestä oli aika lähteä. Ymmärrän kyllä hyvin, olimme istuneet siellä jo todella kauan.

Tämä todellakin on täydellinen lahja!

Nyt alkaa uusi viikko ja olen valmis! Eniten odotan Nouw September Challenge:a joka lähtee huomenna käyntiin! Oletko sinäkin osallistunut mukaan? Jos et, TÄÄLTÄ pystyst osallistua vielä tänään ja huomenna! Syyskuussa olisi tarkoitus kirjoitta vähintään 15 postausta ja laittaa bloggaaminen taas käyntiin kesän jälkeen! Kerron huomenna enemmän mitä on luvassa minun puolesta, joten olkaa kuullolla!

#nouwseptemberchallenge

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Tyylikäs syysasu alelöydöistä


Hei kaikki! Täällä taas!

Nyt ollaan lomailtu Johnin kanssa ja Johnin on aika lähteä takaisin töihin, kun minä lomailen vielä 5 päivää!

Nyt löytyy kuvia arkistossa ja paljon. En malta odottaa että pääsen näyttämään ja kertomaan teille koko meidän reissusta ja näyttämään teille vähän myös asukuvia joita tuli räpsittyä matkan varrella!

Tässä ensimmäinen syysasu. Loaferit, mustat suorat housut ja vaalea paita korkeammalla kauluksella ja yksityiskohdilla. Rakastan tätä asua. Vihdoin löysyin itselleni mustat housut jotka ovat minulle sopivan pitkät. Kuvissa ne eivät näytä pitkiltä, vaan istuessa nousi paljon, mutta ne ovat. Housut löysin Bikbokin alesta ja 15€ täydellisistä suorista housuista, ei ole huono löytö.

Paidan väri ja malli on ihana. Käy töissä paremmin kuin hyvin, juhliin sekä arjen menoihin. Paidan löysin Gina Tricoosta -70% alennuksella. Ei sekään mikään huono löytö.

Ensiviikolle ei ole suunnitelmia, mitään sen suurempia ainakaan. Yritän vielä ottaa rennosti ja yritän muistaa lomailla. Tänään on päivä mennyt pyykin pesuun ja siivoamiseen.

Ihanaa uutta viikkoa! Yritetään nauttia maanantaista vaikka olisikin töitä luvassa ja syksyyn päin ollaan menossa.

Köyhä shoppailija

- Ja pieni muokkaus tähän, koska tänäänhän on siis lauantai eikä sunnuntai ja pääsemme siis vielä nauttimaan yhdestä vapaapäivästä ennen kuin uusi viikko alkaa. Terkkuja lomalainen joka näköjään päässyt kunnolla lomatunnelmiin ja sekonut päivistä.

Tykkää-merkinnät

Nahka hame ja puhvihihat


Puhvihihat ovat vieläkin juttuni ja en malta olla hurahtamatta niihin. Tänään on ollut todella hidas aamu, loma jatkuu vielä tämän viikon yhdessä ja katsellaan mitä viikko tuo tullessaan.

Minä vihaan istua vain paikoillaan, aika tuntuu kuluvan niin nopeasti kun John taas voisi koko lomansa vain makoilla tekemättä mitään. Minulla alkaa iskeä stressi kun istun aamulla liian kauan kotona. En vain pysty siihen. Kohta vihdoinkin pääsen lähtemään ulos ja saa nähdä jos pääsemme vielä myös Helsinkiin tänään. Illalla onkin jo taas baletti tunti luvassa ja huomenna on myös vähän asioita tehtävänä listalla. Jos sen jälkeen vihdoinkin säät sallisivat ja pääsemme matkan päälle?

Ihanaa uutta viikkoa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät