Auttakaa minua!


Kodin saa aina kauniiksi tuoreilla kukilla. Tämä upea kimppu onkin poimittu äidin puutarhasta ja juuri tällaiset kimput ovat niin söpöja. Kesällä mitä parasta on se että kotiin voi koko ajan tuoda kukkia ilmaiseksi äidin puutarhasta. Mikä voikaan olla ihanempaa?

Kuten myös tekin varmaan olette huomanneet on postaukset täällä harventuneet. Yritän parhaani saada kirjoittamisen rutiiniksi ja myös kuvia vähän enemmän otettua tänne. Tuntuu että mitään ei ole kirjoitettavaa, vaikka varmasti onkin paljon ja tekin myös odotatte tiettyjä postauksia. Nyt jos koskaan haluaisin teiltä vinkkiä mitä TE haluatte täällä nähdä.

Haluan saada inspiraation kirjoittamiseen ja kuvaamiseen takaisin ja kukaan muu ei pysty paremmin auttamaan tässä kun juuri TE lukijat. Vaikka olen pidemmän aikaa halunnut näyttää että pystyn kyllä tähän, on jotenkin arki niin hektistä juuri nyt että stressaaminen siitä mitä kirjoittaisin stressaa minua vain entistä enemmän ja niin paljon että en saa oikein mitään tänne loppujen lopuksi, ainakaan mitään mistä olisin todella tyytyväinen.

Auttakaa minua, jättäkää kommenttia tai lähetelkää Instagramin puolella viestiä mistä te haluaisitte kuvia/lukea.

Tehdään yhdessä taas tästä blogista kiinnostavampi!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Viikonlopun jälkeen takaisin arkeen


Viikonloppu tuli ja meni taas kerran. Niin paljon kaikkea ollaan tehty ja niin nopeasti mennyt tämä viikonloppu että en vieläkään ole ehtinyt sisäistämään mitä kaikkea tapahtui.

Tämä uusi viikko on melkein suunnitelmiltaan täynnä, vaikka minun piti hellittää suunnittelemisessa. Tähän viikkoon aion myös lisätä treenaamisen, joka on jäänyt aivan liian vähälle. Eilen käytiinkin pyörälenkillä kun säät salli ja katsotaan jos tänään keksin jotain.

Herkuttelu näin kesällä on lisääntynyt vain enemmän, mutta näin hienolla säällä kesällä on vaikea sanoa ei kaikille herkuille. Ja sitä enemmän sanot kyllä herkuille, sitä vaikeampi on yhtäkkiä sanoa ei.

Valkoiset vaatteet lisääntyvät kaapissani ja en osaa käyttää mitään muuta näin kesällä enää. Valkoinen on niin raikas ja kesäinen.

Tsemppiä tiistaille ja kuullaan taas!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Puhvihihapaita kaikkiin menoihin


Viikko rientää vauhdilla eteenpäin ja nyt onkin jo perjantai. Tänään tapahtuu jotain jännää ja varmasti illalla näette jo Insta storyn puolella mitä on luvassa joten käykää siellä tarkkailemassa! Kerron myöhemmin täällä mitä viikonloppuna tapahtuikaan. Tämä paita uutuus löytyi H&M:n alennuksesta ja en voinut olla ostamatta. Tämä paita pääsi heti käyttöön viime lauantaina kun juhlimme parvekejuhlia meidän luona. Silloin minulla oli tämä paita valkoisen pellava hameen kanssa. Tämä toimii täydellisesti housujen, hameiden ja shortsien kanssa, arkeen ja juhlaan.

Puhvihihat ovat todellakin olleet juttuni tänä vuonna ja en todellakaan aio ihan heti päästää siitä irti.

Ihanaa viikonloppua! Kuullaan!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät