Kesän röyhelöunelma


Viikonloppu on taas kohta ohi ja en taas malta odottaa seuraavaan. Viikonloppu meni todella nopeasti, taas kerran. Lauantaina kävimme perheen kanssa pyöräilemässä ja sen jälkeen lähdimme Johnin kanssa eteenpäin Caisan yllätys synttäreille. Taas kerran kisailimme eri pelejen merkeissä, söimme ja tällä kertaa nautimme myös paljusta! Aivan ihana ilta saman juhannus porukan kanssa! Tuntuu että Juhannuksesta on ikuisuus ja en eilisen jälkeen taas malta odottaa kunnes saadaan porukka taas kasaan!


Panta -TÄSTÄ // Laukku - TÄSTÄ // Kengät - TÄSTÄ

Tämä mekko on aivan taivaallinen ja en voinut olla ostamatta sitä kun löysin sen H&M:ltä alennuksessa. Mekko joka toimii kaikkiin juhliin ja mekko jota pystyn hyvin myös käyttämään arkisin. Olen monesti jo kertonut miten paljon rakastan röyhelöitä ja tässä mekossa niitä vasta on!

Panta on yksi uusi suosikki ja samoin kengät. Ne ovat maailman mukavimmat päällä ja kaikkien Instagram Storyen ja Instagram kuvien kautta olette varmaan huomanneet että mitään muita kenkiä en melkein ole käyttänyt!Toivon todella paljon että kesä vielä jatkuisi, vaikka nyt onkin luvatta viikoksi sadetta. Olen nauttinut kesästä täysillä, mutta vielä löytyy paljon mitä haluaisin tehdä!

Olen valmis sateiseen viikkoon. Kotoolta löytyy sen verran paljon to-do listalla että suursiivous ja muita hommia olisi hyvä saada tehtyä välillä alta pois. Sen jälkeen saa helle taas palata takaisin!

Ihanaa sunnuntai iltaa ja oikein hyvää uutta viikkoa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Helpot ja pienet arki treffit


Kesä ja helle sen kuin jatkuu, ainakin tämän viikon. Tuntuu että olemme Johnin kanssa tehneet yhdessä enemmän kuin vuosiin. Olemme monesti käyneet uimassa. Eilen pyöräilimme uimaan uimarannalle ja pakko sanoa että kyllä oli ihanaa pyöräillä auringonlaskussa uimaan ja sen jälkeen vielä takaisin kotiin.

Talvella en ikinä olisi näin myöhään liikenteessä, mutta nyt on ok lähteä yhdeksän aikaa ulos ovesta ja tulla kotiin yhdentoista aikaa illalla.

Leivoin yhtenä iltana lemppari taatelipalloja ja lopuksi nautittiin niitä parvekkeella ja vain nautimme helteestä, tai minä nautin ja John oli tuskissaan.

Pionit ovat niin upeita ja saan vihdoinkin nauttia niistä. Vähän pelottaa että en ehdi nauttia niistä niin paljon kuin haluan. Mutta yritän ehtiä! Tänään on iltavuoro ja sen jälkeen pääsen nauttimaan vapaasta viikonlopusta. Rakastan miten

Illalla olisi suunnitelmissa paistaa lettuja ulkona grillissä ja nauttia illasta parvekkeella. Näin kesällä on helppo nauttia yhdessä olosta ja tehdä paljon kaikkea hauskaa, mikä myöskin ei tyhjennä lompakkoa!

Upeaa viikonloppua!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Jäätelökesä


En oikein ymmärrä miten sitä ei voi pitää jäätelöstä. Itse rakastan jäätelöä yli kaiken. Voisin syödä sitä joka päivä ja aina kun pakkasesta jäätelöä löytyy syön sitä monta kertaa päivässä. Näin helteellä jäätelö auttaa paremmin kuin hyvin.

Olen se joka voi hyvin syödä kokonaisen jäätelöpaketin yksin ja niin siinä yleensä käy, koska John ei pidä sen kummemmin jäätelöstä.

Olen myös se hullu joka rakastaa ostaa kotiin ihan tavallista vanilija jäätelöä ja syödä sitä hillon, kaakaon tai strösselin kanssa. Kuulemma kukaan normaali ihminen ei osta itselleen paketillisen vanilija jäätelöä, kun on olemassa miljoona muuta vaihtoehtoa. No, minä tykkään.Kesän lemppari jäätelöt :

Ingman Creamy - Mansikka-marenki

Pingviini-jäätelö - Päärynä (vain jäätelökioskeista)

Ingman Creamy - Crème Brûlée

Aino - Suolainen kinuski

Pehmis jäätelö

Vanhan Porvoon jäätelö - MustikkaKuvassa oleva mekko todellakin on yksi lemppari mekoistani ja tämä Bloomingvillen tarjotin on myös yksi lemppareista täällä kotona, jos ette sitä vielä arvanneet. Tuntuu että leikkuulauta on mukana jokaisessa kuvassa.

Työt jatkuvat ja oikein mitään suunnitelmia ei ole, mikä oikeastaan on hyvä. Ehkä saisin ikkunat pestyä tällä viikolla, tai jos edes puolet niistä.

Mikä on sinun lemppari jäätelö? Vinkkejä?

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät