9 vuotta yhdessä


Tänään täyttyi 9 vuotta Johnin kanssa. Yhdeksän vuotta siitä kun päätimme olla yhdessä ja päivitimme Facebook sivumme parisuhde tilaan. Silloin mikään ei ollut virallista ennen kuin se näkyi Facebookissa. Siitä asti olemme kasvaneet yhdessä.

Vielä mennään yhtä vahvasti eteenpäin tai oikeastaan joka vuosi vahvempana. Tänä vuonna olemme todellakin tehneet paljon yhdessä ja vietetty enemmän aikaa arjen ulkopuolella, kun mitä vähään aikaan, se tekee todella hyvää. Rutiinit ovat paha tapa ja välillä on hyvä niistä poiketa, vaikka yleensä rakastan rutiineita ja kellotettuja päiviä.

Tänään emme oikein ehditä sitä mitenkään juhlistaa, mutta kävimme keskellä viikkoa piknikillä yhdessä ja nautimme hyvistä herkuista! Hiekkaranta, kesälämpö ja meidän lemppari piknik herkut. Tänään aloitamme tekemällä yhdessä remontti hommia aamusta alkaen, mutta emme meillä. Ei hätää, en ole keksinyt mitään suurempia projekteja vielä meille!

Illalla vietän tyttöjen iltaa juhlimalla ylioppilaita. Meidän jokavuotinen traditio tyttöjen kanssa! Samassa paikkaa samaan aikaan joka vuosi. Traditioista on pidettävä kiinni tai ne jäävät.

Ihanaa lauantaita ja onnea kaikille uusille ylioppilaille!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Pilkkuhame ja kesälomakriisi


Kerroin jo miten paljon pidän pilkuista, mutta minun on pakko näyttää vielä tämä hame teille. Musta pohja valkoisilla pilkuilla ja röyhelöillä. Kyllä, taas hame tehty juuri minulle.

Rakastan pukea hameen kauluspaidan kanssa ja koska itselläni löytyy vasta tasan yksi kauluspaita kaapista, otin Johnin kauluspaidan käyttöön, mikä on juuri sopivasti vähän oversized! Hän ei toki taida siitä vielä tietää...

Ihanina hellepäivinä tämä asu on ollut täydellinen iltaisin, kun aurinko ei enää paahda yhtä lämpimästi. Tai puolipilvisenä päivänä tämä on juuri täydellinen. Itse olen ottanut pari päivää sen verran paljon aurinkoa että hikeä pukkaa vielä illalla.

Jos en lähtisi ulos pyöräilemään laittaisin tämän asun taas tänään päälle aivan varmasti, valitettavasti pyörä ja tämä hame ei oikein mene yhteen. Sen verran lyhyt on hame. Uskokaa minua, olen kokeillut tämän.

Hame - TÄSTÄPerjantai ja loma häämöttää loppuaan.

Pieni kriisi on mitä sitä vielä haluaisi tehdä, olenko nyt tehnyt tarpeeksi, tuntuiko loma lomalta vai löhöilinkö vaan?

Olen ollut todella vähän kotona, mutta nyt olisi vielä viimeinen päivä ennen kuin viikonloppu alkaa ja haluaisin jotain saada keksittyä. Ajattelin aloittaa aamun lenkillä. Tiedän että se varmasti tekee hyvää selkä/niska kivuille, mutta saa nähdä miten allergian kannalta tämä onnistuu. Astmakiekko lähtee varmasti mukaan.

Sen jälkeen olisi kahvittelua isoäidin kanssa ulkona. Emme tiedä lähdemmekö torikahville vai istummeko jokirannassa "meidän" penkillä.

Muuta kun grilliruokaa ei ole suunnitelmissa tämän jälkeen, mutta saa nähdä mitä keksin! Huomenna onkin tyttöjen ilta luvassa ja aamun aloitan rauhallisesti hyvällä aamupalalla, hyvästä syystä.

Huomiseen!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Keraamiset mukit kiinnostaa


Olen tänä vuonna hiljattain löytänyt taas takaisin tee hetkiin. Tee todellakin rauhoittaa iltaisin ja rankan työpäivän jälkeen illaksi kuppi teetä joka ei sisällä kofeiinia rauhoittaa ihanasti hektisen työpäivän jälkeen.

Vielä suurempi rakkaus on kuitenkin näihin mukeihin. Kävimme Jenniferin kanssa Hemtex:ssä, mistä hän löysi tällaisen ihanan mukin ja tottakai se oli viimeinen. Vähän jäi harmittamaan se että niitä ei ollut enempää enää myymälässä. Minun oli pakko tarkistaa jospa netissä näitä vielä olisi ollut, mutta siellä he ilmoittivat että näitä myydään ainoastaan vain myymälöissä.

Jennifer ilmoitti viikonpäästä lähtevänsä Helsinkiin ja käyvänsä Hemtex:ssä, pyysin häntä ostamaan minulle kaksi mukia jos vain niitä löytyy ja meitä onnisti. Niitä oli tasan 3 jäljellä, niin että minä sain kaksi ja hän yhden, niin että myös hänellä on nyt kaksi. Mikä säkä!

Mieli on muuttunut monessa asiassa, ehkä eniten sisustuksessa. Nykyään pidän keraamisista mukeista, lautasista jne. Kaikki käsityönä tehdyt kipot ja kupit ovat upeita ja mitä parasta niiden kanssa on se että niitä voi hyvin sekoittaa toistensa kanssa. Olisinko vuosi sitten uskonut tähän? En.

Vähän on Iittalan teemamukit alkanut kyllästyttämään, tai itselläni löytyy vain ne teemuki versiona, mutta kuitenkin. Miksi ne ovat teemukin kokosia on koska itse juon aina niin isoja kuppeja kahvia että tavallinen Iittalan kahvikuppi ei riitä mihinkään. Onneksi Iittalan teema astiat kuitenkin ovat ajattomat ja toimii aina kaikkeen. Olen iloinen että olen niitä myös keräillyt, koska niitä tarvitsee aina.

Nyt on kuitenkin kahvin paikka tästä mukista ja kohta lähden taas pyörällä liikenteeseen. Vielä on vähän kesälomaa jäljellä! Pieni kriisi kuitenkin iski kun eilen luulin että on tiistai eikä keskiviikko! No nyt tiivistetään loppuviikon tehtävät!

Ihanaa torstaita upeat!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät