Vappu ja 25 vuotta


Hyvää Vappua!

Tänään koitti se päivä kun täytin 25 vuotta! Nuorena tyttönä luulin että maailma näyttää ihan erilaiselta kun täytän 25. Äitini oli 25 vuotias kun hän synnytti minut ja uskoin aina itse olevani äiti saman ikäsenä. Mieli muuttui kuitenkin matkan varrella. Tunnen itseni todella nuoreksi vaikka 25 on jo naisen ikä eikä nuoren tytön. Aion kuitenkin vielä jatkaa matkaa vain vuotta vanhempana nuorena tyttönä ja vauvat ja suurperhe jää kyllä vielä pois kuvioista. Katsotaan sitten 5 vuoden päästä taas miltä elämä näyttää.

Tänään piti olla se päivä kun vihdoin kutsumme suuren porukan kasaan juhlimaan minun ja parhaan ystäväni synttäreitä 50-vuotis juhlien merkeissä. No, koronan takia juhlat jäi pitämättä ja lupaan että kun vain on mahdollista silloin korkkarit nousevat kattoon.

Tänään olen töissä koko päivän ja pääsen vasta iltapäivällä kotiin. Meillä ei minun tietääkseni ole mitään suunnitelmia, mutta se on ihan ok. Jotenkin minulla oli vuosi sitten niin suuret haaveet tästä päivästä että juhliminen ei enää miellytä kun haaveet murskaantuivat. Haluan vain nauttia päivästä kaikessa rauhassa.

Koska olen syntynyt Vappuaattona, me olemme aina juhlineet syntymäpäiviäni. Minä olen onnekas siinä että minään vuonna ei ole väliä onko syntymäpäiväni viikonloppuna vai keskellä viikkoa, koska 1.5 on aina vapaapäivä. Ja aina tällöin on syytä juhlia ja niin myös teemme.

Ehkä se on syy miksi tämä syntymäpäivä ilman mitään juhlintaa tuntuu todella raskaalle ja yksinäiselle, vaikka olen ihan ok kuitenkin toisinaan asian kanssa. Eniten tässä häiritsee se että täytän sen 25 vuotta, joka todellakin olisi luku syytä juhlia.

Mutta koska asialle ei oikeasti voi paljon mitään tehdä kuin odottaa että tilanne maailmalla ja Suomessa muuttuu parempaan päin, joudumme kaikki odottamaan ja joustamaan asioiden kanssa. En todellakaan ole ainoa.

Kaikki te jotka vietätte Vappua, hyvää Vappua ja muistakaa turvaväli!

Taas vuotta vanhempi Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Hitaita aamuja ja jakkara


Hitaat aamut ovat mitä parhaita. Ja olenkin nyt saanut niistä nauttia enemmän kuin yleensä. Olen tehnyt iltavuoroja nyt pari päivää ja tulen tekemään niitä nyt vähän aikaa eteenpäin. Vaikka vihaan iltavuoroja niissä on hyvä se että saa aamulla rentoutua. Juoda kuppi kahvia television edessä. Meikata rauhassa ja saada edes vähän kotitöitä tehtyä ennen kuin on aika lähteä töihin.Toisessa kuvassa näkyy musta jakkara jonka maalasin ensimmäisellä lomautusviikolla. Jakkara oli alunperin päältä punainen ja jalat ruskeat. Todella vanha retro jakkara joka myös oli todella huonossa kunnossa.

Aloitin tämän projektin jo yli vuosi sitten. Se kuitenkin jäi tekemättä koska olin laiska enkä jaksanut kyseistä jakkaraa hioa. Kesän aikana vein jakkaran äidin luokse joka kiltisti hioi jakkaran puolestani ja nyt päätin itse maalata sen valmiiksi.

Meillä oli jäänyt saunan oven maalauksesta maaliväriä yli ja päätin käyttää sitä, vaikka maaliväri oli saunaväri ja maali oli todella vetistä. Lopputulos oli kuitenkin yllättävän hyvä ja jakkara näyttää kuin uudelta!

Nyt lähdenkin ajamaan töihin ja vaikka ei siltä tunnu ollenkaan, nautin viimeisestä päivästä 24 vuotiaana. Huomenna onkin minun syntymäpäivä! Apua, minne tämä aika meni? Tuntuu kuin syntymäpäivä olisi vasta kuukauden päästä.

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Uusi viikko, ei kiitos


Hyvää uutta viikkoa, vaikka itse en niin innoissani ole. Vappu viikko alkaa ja samoin oma synttäri viikko. Ennen olin tästä niin innoissani, tänä vuonna en.

Koko alku viikkoon olenkin vain töissä ja en usko että paljon muuta mahtuu näille päiville.

Lauantaina tapahtui hauska juttu, joka minun on vain pakko jakaa teille. Ehkä joku muu teistä on tehnyt ihan saman mokan? Nauroin niin paljon itselleni kun lähdin töihin. Olin päättänyt auringosta päätellen että en pue enää sukkahousuja päälleni, koska aurinko paistoi jo heti aamusta. Päästyäni kuitenkin autolle, huomasin että ulkona olikin vain kaksi astetta lämmintä. Kyllä kai ne sukkahousut pitää päällä vielä olla... Tuntui vähän nololta kävellä ilman sukkahousuja ulkona kun sääkin oli melkein pakkasen puolella. Taas sitä oppi jotain. Älä luota vain aurinkoon, tarkista myös kuinka lämmintä ulkona oikeasti on.

Nyt kun oma synttäri/vappu viikko alkoi, alkaa viikko tuntumaan vain enemmän raskaammalta. Olen koko tämän vuoden odottanut kuin kuuta nousevaa että saisin vihdoinki vappuna kesäisen asun päälle ja pääsisin yhdessä ystävien kanssa juhlimaan 25 vuotispäivää suurella porukalla. Tällä kertaa kirjaimellisesti koko maapallo on minua vastaan. Korkokengät saan pakata takaisin laatikkoon, samoin myös mekon. Myös iltavuoron takia voin kokonaan unohtaa koko päivän. Tänä vuonna en odota syntymäpäivään enää ollenkaan.

Nyt vähän positiivisempaan asiaan. Olen vaihtanut musta jakun beigeen. Tunnen itseni nyt todella synkäksi mustien vaatteiden kanssa ja haluaisin käyttää joka päivä jotain muuta kuin mustaa. Tämä helpompi sanottu kuin tehty. Yritän kuitenkin parhaani koko ajan. Tämä asu pääsi myös tänään päälle. Ihanan raikas ja tyylikäs.

Tsemppi maanantaille ja toivotaan että tämä viikko vielä käänty hyvin päin!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät