Muotitrendi ja kesäkunto


3 päivää lomaan ja en oikein malta enää odottaa. Olen ollut viime elokuusta lähtien töissä, ilman ainutta sairaslomaa tai muuta vastaavaa. Haluan leipoa, käydä lenkillä, siivota ja valokuvata minkä ehdin. Treenata kotona treenivideoiden avulla ja katsoa paljon elokuvia. Vaikka minulla on 1,5 viikkoa lomaa, uskon että se tulee menemään aivan liian nopeasti. To do lista on suuri.

Vuosien varrella tyylini on muuttunut aika paljonkin. Trikoo paidat ja siniset farkut ovat muuttuneet enemmän muotitrendeihin ja muodin seuraamiseen. Vaatteet ovat juttuni jos ette vielä sen ole huomanneet. Vaatteita on vaan niin paljon hauskempaa ostella kuin mitään muuta. Täydellisellä asulla itsetunto kohenee.

Olen vuodessa päästänyt irti suurimmaksi osaksi koko mustista asuista, vaikka ne silloin tällöin ovat vieläkin se täydellinen asu. Vaaleat värit ovat huomattavasti suuremmassa suosiossa. Värikkäisiin vaatteisiin on vielä totuteltava, mutta valkoinen, ruskea ja beigen eri sävyt kelpaa paremmin kuin hyvin. Nykyään myös hurahdan niihin enemmän kuin mustiin.Eilen lähdin aamulla töihin, pienessä kiireessä, ihastelin että aurinko jo paistoi ja heitin keväisen takkini päälle. Autoon kuin pääsin huomasin että nyt ei tainnut olla se +10 astetta vaan ulkona olikin -1. Heti kun näen auringonpaisteen luulen ulkona olevan lämmin. Ehkä se lämmin sää kohta sieltä taas tulee. Onneksi ollaan sentään kesää päin jo menossa, kellotkin vaihtuivat jo kesäaikaan.

Olen niin väsynyt talvitakkeihin ja en jaksaisi katsoa niitä enää. Eniten käytetyt takit saa jo jäädä kaappiin odottamaan ensi talvea ja päätin nyt antaa mahdollisuuden muille talvi takeille jotka jäivät tänä talvena syrjään.

Sinänsä on vielä hyvä että sää on kylmä, niin että ehdin edes vähän vielä päästä parempaan kuntoon kun mitä olen nyt. Joka vuotinen kesäkuntotoive on jäänyt toteutumatta ja siksi mitään suuri toiveita ei tälle vuodelle myöskään ole. 2020 näyttää jo olevan ihan tuhoon tuomittu, mutta sitten taas ehkä nyt olisi aikaa tehdä asialle jotain?

Ihanaa uutta viikkoa lukijat!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Takaisin arkeen, ainakin vielä


Viikonloppu on täällä taas kerran. Olin aloittamassa sanomalla ihanaa maanantaita, mutta tänään onkin vasta lauantai. Tämän viikon vapaat ovat vietetty ja minulla alkaa taas työt. Siksi tämä päivä tuntuu ihan maanantailta.

Töiden jälkeen olen viettänyt iltani kotona ja olen saanut tauluja ylös seinälle, siivonut tavaroita paikasta toiseen jne.

Sitä saa keksimällä keksiä tekemistä itselleen koko ajan. On ihanaa kun taulut ovat vuoden jälkeen vihdoinkin seinällä. Yksi syy siihen että ne vasta nyt tulivat sienälle on se että minulla on vaikea päättää mikä taulu on hyvä missäkin ja tulenko pitämään lopputuloksesta vielä viikon kuluttua. Minulla tuo maku muuttuu aika nopeasti. Juuri nyt tekisi mieli taas remontoida koko asunto, mutta yritän parhaimmiten olla tekemättä mitään suurta.

Vaikka odotan lomaani kuin kuuta nousevaa saan olla iloinen siitä että töitä vielä on. Tuntuu että juuri nyt ei pysty ollenkaan valittaa pitkistä vuoroista, aikaisista aamuista jne. Kun tilanne on mitä on täällä Suomessa, tai oikeastaan koko maailmassa.

Onneksi puolestani on ihan ok lähteä töihin tänään.

Kuullaan!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Safari teema


Vähän aikaa sitten kotiin saapui tämä beige mekko. Kaulauspaitamekko puhvihihoilla. Täydellinen jos minulta kysytään.

Vaikka itselleni tulee vähän safari vaatetus mieleen, en voi olla tykkäämättä tästä. Juuri nyt trendissä olevat khakinvihreät vaatteet sekä cargohousut eivät taas ollenkaan ole tyyliäni, mutta tämä jotenkin taas on. Vaikka yhdistän sen jollain lailla safari teemaan. Miksi? Sitä en tiedä.

Tämän täydellisen lopputuloksen kruunasi tämä leveä vyö joka on pidemmän aikaa lojunut kaapin pohjalla. Vihdoinkin löysin käyttöä sille.Mekko - TÄSTÄ

Kyseinen mekko löytyy myös khakinvihreänä, jos beigen värinen ei miellytä!

Työt jatkuvat ja vielä 6 työpäivää jäljellä ennen kuin minulla alkaa 1,5 viikon loma. Olen niin odottanut tätä! Vaikka kaikki suunnitelmat menivät päin puuta, on minulla vihdoinkin kunnolla aikaa levätä, vähän pakostakin. Mikä tekee minulle enemmän kuin hyvää. Hierojalle on ainakin pakko varata aika!

Kaunista torstaita! Minne tämä viikko on jo ehtinyt mennä? Kaikki jotka pystytte lähtekää ulos kävelemään ja nauttimaan säästä!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät