Täydellinen asu tälle säälle


Kuvissa oleva asu on täydellinen tälle kylmälle säälle. Vaikka olemme saaneet nauttia auringosta, on sää ollut paljon viileämpi. Tämä upea valkoinen neule sai vihdoinkin käyttöä, en voinut olla ostamatta tätä. Napit ovat ihana yksityiskohta. Panta on taas ollut päässä enemmän kuin tavallisesti ja panta on kyllä niin minun juttuni.

Viikko on mennyt taas niin nopeasti, on ollut parempia päiviä ja huonompia, joten uusi viikko sopii minulle. Ennen uutta viikkoa aion kuitenkin nauttia vapaasta päivästä ja tehdä vielä pitkän työvuoron huomenna. Eilen nautin vapaapäivästäni Jenniferin kanssa. Kävimme lounaalla, kuvasimme vähän asukuvia ja kävimme ostoksilla. Eilen illalla lähdimme Johnin kanssa vielä Flamingo Spahan nauttimaan. Suosittelen lämpimästä Flamingo Span aikuisten puolta! Rentoiduimme oikein kunnolla, kävimme jopa Sauna Yogassa.

Takaisin asuuni. Pidän tästä asusta se on niin keväinen, mutta samalla niin täydellinen talvi säälle. Jaksan niin paljon paremmin heti kun aurinko näyttäytyy. Sitä on oikein unohtanut mitä aurinko saa oikein aikaiseksi.

Oikein ihanaa lauantaita!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Hyvää laskiaistiistaita


Vihdoin ja viimein laskiaistiistai! Olen syönyt laskiaispullia koko kuukauden. Laskiaispullat voittavat ylivoimaisesti Runebergintortut ja ne kuuluvat syödä mansikkahillon ja lämpimän maidon kanssa. Oletko samaa mieltä?

Viikko on alkanut hyvin ja toivottavasti myös jatkuu niin. Eilen sain paljon tehtyä ja otimme äidin kanssa taas kerran kirppis pöydän Porvoon Löytöpisteeltä, pöytä nro. 194! Paljon uusi vaatteita ja muuta kivaa! Käykää katsomassa!

Käykää kaikki myös osallistumaan Vichy Normaderm kisaani Instagramissa joka on voimassa huomiseen asti! (@idaemilii)

Muistakaan syödä tänään niitä laskiaispullia oikein kunnolla, taas saamme odottaa vuoden seuraavaan kertaan!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kukkia ja kahvittelua


Hei ihanat. Viikonloppu meni jo ja oikeastaan niin nopeasti että hyvä kun ehdin edes mukaan. Sää oli mitä kamalin, myrsky sää koko viikonloppun ja tottakai eilen aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta kun oli aika lähteä koko päiväksi töihin. Onneksi olen tänään taas vapaalla.

Tämän upean kimpun sain äidiltä. Oi miten rakastan kukkakimppuja! Tämä kimppu on vaan niin upea. Kukkakimput tuovat pilkahduksen toivoa siitä että kevät on kohta täällä.Oikein mitään erikoista ei ole viime aikana tapahtunut. Olen hiukan taas kerran saanut treenaamisesta kiinni ja käynyt juoksemassa jo pari kertaa viime viikolla. Toki kuinka kauan se jatkuu, sitä en osaa luvata. Oma itsekuri on niin huono...

Viime perjantaina olin Jenniferin kanssa melkein koko päivän. Oli ihana vain olla ja keskustella asioista! Illalla tapasin vielä Fian ja Caisan jotka olivat tulleet Porvooseen viikonlopuksi. Kahvittelua on kyllä riittänyt koko viikolle, mutta mitä kaikkea muuta sitä keksisi vielä?

Tänään yritän taas ruksia listaltani niin paljon TO DO asioita pois kuin mahdollista.

Ihanaa uutta viikkoa!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät