Kevät ei tullutkaan & hiuskriisi


Juuri kun toivoin että lunta ei enää tarvitse tulla ollenkaan ja asukin on vähän keväisempi, lumi tuli ja sen jälkeen myös sateiset päivät..

Lunta, loskaa, vettä sekä plus ja miinus asteita... Ei kiitos.

Vapaa päivä näin keskellä viikkoa ja mitään suurempia suunnitelmia ei ole. Äidin kanssa tapaamme aamulla ja saa nähdä mitä loppupäivä tuo tullessaan. Treenata pitäisi ainakin.

Ensi viikon maanantaina olisi kampaajan aika ja olen aika varma mitä tehdä hiuksilleni. Olisi kuitenkin hauska kuulla teiltä vähän mitä te tekisitte hiuksilleni. Mitä väriä ja minkä pituiset? Aina niin epävarma...

Ihanaa keskiviikkoa

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Cappuccinoa ja puhelin ongelma


Kahvilla on aina yhtä ihana käydä. Hyvää erikoiskahvia ja tällä kertaa nautimme myös yhteisestä Runebergin tortusta.

Viimeaikoina olen aina juonut Cappucciona, mikä on vaan niin hyvää. Kahvilla käyminen antaa pientä luksusta arkeen, sitä pääse hetkellisesti pois päivittäisestä rutiinista tekemään jotain aivan muuta.

Ehdimme juuri ja juuri vaihtaa kuulumisia Jenniferin kanssa ennen kuin minun oli aika lähteä töihin.Viimeiset viikot olen miettinyt pitkään ostaisinko uuden puhelimen vai en. Olen nyt päättänyt että en halua mitään muuta kuin iPhone 11 Pro:n. Puhelimeni kamera on ollut rikki syksystä saakka ja huomaan koko ajan miten tarvisin sitä kameraa. Tuntuu kuitenkin niin turhalta laittaa niin paljon rahaa yhteen puhelimeen, kun sitä rahaa voisi käyttää niin moneen muuhun. Näin YouTubesta videon kuinka hyvä 11 Pro:n kamera on ja siksi en myöskään halua laittaa mitään rahaa huonompaan, sekin tuntuu turhalta... Ja jos mietitte että miksi en vaan vaihda merkkiä, se ei tule kuuloonkaan.

Juuri nyt minulla on vanha iPhone 7 joka on rikki. En tiedä mitä pitäisi tehdä? Laittaa rahat puhelimeen vai ei?

Mitä puhelinta sinä käytät?

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Tuorepuuroa uudesta kirpputori löydöstä


Näin ihanasti aloitin eilisen aamuni. Tuorepuuroa ja suklaakonvehteja joita sain joululahjaksi! Hiljainen hetki yksin aamulla, lehden lukemista (puhelimesta), aamupalaa rauhassa ja sen jälkeen alkaakin päivä.

Kävin toissapäivänä kirpputorilla missä löysin tämän kuvassa olevan kulhon. Kulho maksui 3,50€ ja mielestäni todella hinnan arvoinen! Alla oleva lautanen on kiinni kulhossa, ei huono hinta koko setille. Täydellinen jos minulta kysytään!

Aamupalan jälkeen oli töitä luvassa vanhassa työpaikassani ja illalla vietimme iltaa ystäviemme kanssa.

Tänään herätys soi kello 5 aamulla ja uusi viikko alkoi minulle. Turhauttavaa kun miettii että seuraava vapaapäivä on ensi lauantaina, mutta päivä kerrallaan niin hyvä tulee.

Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä meille jotka viettävät päivän töissä!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät