Miten tämän vuoden uudenvuodenlupaukset menikään?


Tässä VIIME VUODEN lupaukseni ja miten ne toteutui:

Käydä kampaajalla 3 kertaa/vuosi // Kävin kolme kertaa tänä vuonna kampaajalla. Kaksi kertaa värjäämässä hiukseni ja kerran vain leikkaamaassa. Olen ylpeä, vaikka yksi kerta lisää olisi ollut ihan hyvä. Siksi sainkin joululahjaksi lahjakortin kampaajalle!

Ei syödä suklaata/herkkuja töissä // Tämä ei valitettavasti ole toiminut yhtään yhtä hyvin kun olisin toivonut. Olen vähän unohtanut koko tämän lupauksen ajan mittaan... Olen kuitenkin tyytyväinen siihen että töissä ei ole ollut yhtä paljon herkkuja enää, ennen niitä oli koko ajan.

Haluan viettää enemmän aikaa ystävieni kanssa // Tänä vuonna en ole ollut ystävien kanssa niin paljon kun kuvittelin, mutta olen tyttöjen kanssa viettänyt vapun, juhannuksen, kesänavajaiset, Helsinki iltoja, käynyt keikoilla ja järjestänyt brunsseja ja juhlinut joulu päivän. Olen kahvitellut Jenniferin kanssa monen monta kertaa ja toivon että ensi vuonna tulee kahviteltua ainakin yhtä paljon! Olen ollut huono pitämään yhteyttä muiden ystävien kanssa ja mitään järkevää syytä ei ole. Nyt on aika skarpata ja tehdä tilaa kalenteriin!

Ostaa joka toinen viikko kukkia itselleni (vähintään kerran kuussa) // Tämä ei toteutunut koskaan. Rehellisesti unohdin tämän kokonaan ja kukkia ei ole tullut ostettua. Heiniä minulla on entistä enemmän ja tänä vuonna ostin myös vähän viherkasveja, kimppuja on kuitenkin hyvin vähän ollut.

Kuvata enemmän "in the moment" kuvia, kun vain "blogikuvia" // Alkuvuodesta tämä toimi ja puhelin on täynnä vaikka ja mitä kuvia! Tämä kuitenkin hyyty syksyllä kuin puhelimen kamera meni rikki ja on edelleen. Nyt olisi aika ostaa uusi puhelin, jos vain tietäisin minkälaisen. En tiedä miten olen pärjännyt ilman puhelimen kameraa... Kai siihen vain tottuu.

Matkustaa 3 kertaa enemmän Suomen ulkopuolelle // En tiedä mitä olen tarkoittanut kun sanoin 3 kertaa enemmän. Olen varmasti vain tarkoittanut että matkustaisin ainakin kolme kertaa Suomen ulkopuolelle. Tänä vuonna matkustimme meidän automatkalla 6 eri maahan ja ajoimme 10 maan läpi, joten eiköhän tänä vuonna maita ole tarpeeksi nähty. Vähän aikaa sitten olin myös Ruotsissa pitkän tauon jälkeen!

Viettää enemmän deitti iltoja Johnin kanssa // Olemme viettäneet Johnin kanssa paljon enemmän aikaa yhdessä kuin viimeisinä vuosina. Virallisia deitti iltoja ei kuitenkaan ole ollut niin paljon, vaikka niitä jonkin verran on ollut. Uskon että ensi vuonna niitä on vielä enemmän!


Jotkut lupaukset toteutuivat kun taas jotkut eivät. Tänä vuonna minun on pakko kirjoittaa lupaukseni jonnekkin missä näen ne päivittäin, jotta myös muistan mitä olen luvannut. Nämä edelliset eivät olleet mitenkään vaikeita toteuttaa ja vähän harmittaa että osa unohtui kokonaan...

Uudet uudenvuodenlupaukset ovat tulossa ja nyt olen valmis tekemään enemmän niiden vuoksi!

Vielä tänään ja huomenna olisi töitä ja sitten voimme aloittaa uuden vuosikymmenen ja toivottaa 2020 tervetulleeksi! Olen valmis!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Meidän joulu kuvina


Viikonloppu on jo melkein ohi ja uusi vuosi sen kuin lähenee. Olen niin valmis uuteen vuoteen!

Ajattelin näyttää teille vielä vähän kuvia joulusta, ennen kuin on aika tehdä uudet uuden vuoden lupaukset ja kertoa miten viime vuoden lupaukset menikään...

Vanhemmillani on aina niin ihana joulutunnelma kotona. Rakastan sitä että tietyt koristeet löytyvät samasta paikkaa joka vuosi.

Vielä en ole valmis heittämään joulua ulos. Nautitaan vielä hetki joulu tunnelmasta ja ensi vuonna toivotaan kevät tervetulleeksi!

Pakkanen saa minun puolesta kuitenkin lähteä. Sitä ei jouluna näkynyt ja nyt on jo liian myöhästä. Joten minun puolesta sää voi pysyä plussan puolella kevääseen saakka.

Ihanaa sunnuntaita!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Minne odotettu joulu meni? Joulu 2019


Joulu on vietetty ja jouluruokaa on syöty. Minulla oli aivan täydellinen joulu! Todellakin yli odotusten! Sain niin upeita lahjoja että en oikein vielä ymmärrä mitä kaikkea oikein sain!

Joulu vanhempieni luona meni täydellisesti ja ihme kyllä joulustressi oli paljon pienempi kaikilla kuin muina vuosina. Oli todella vaikeaa sään vuoksi saada joulutunnelmaa ja vasta illalla joulu alkoi oikeasti tuntumaan joululta. Joulutunnelman tultua joulu olikin jo melkein kokonaan ohi.

Tänä vuonna vietimme Johnin kanssa taas joulua erikseen. Heillä on todella pieni suku ja meilläkin on omat traditiot, joten meille molemmille on ok viettää se erikseen. Koska kuitenkin asumme aika lähellä, meidän on aina helppo käydä käväisemässä toistemme luona.

Meidän perheen joulu alkoi aamupuurolla kello 10. Ennen sitä kävimme isän kanssa hakemassa famon meille myös syömään. Tänä vuonna manteli osui taas kohdalleni! Jess! Veljeni söi puuroa muualla, mutta pääsi vähän myöhemmin paikan päälle. Hänen päästyä paikalle oli aika lähteä perheen kanssa kävellen hautausmaalle sytyttämään kynttilät. Sillä välillä famo jäi kotiin tekemään ruokaa ja sillä välillä saapui myös mummu ja vaari paikalle. Päästyämme takaisin kotiin oli aika nauttia glögistä ja vain olla. Pöytä oli jo katettu, joten mitään stressiä ei ollut. Vähän ennen kello kolmea saapui äidin sisko, mies ja serkkuni paikalle ja oli aika syödä. Ennen tätä ehdin kuitenkin poiketa Johnin vanhempien luokse ja hän moikkaamaan meitä.

Ruokaa tuli nautittua ja paljon, yllättävän paljon kalaa tällä kertaa! Söimme monen monta tuntia, ensin kalaa ja sen jälkeen kinkkua ja laatikoita.

Ennen jälkiruokaa avasimme kummipoikani kanssa vähän paketteja, hän oli jo niin innoissaan. Rakastan nykyään vain katsella kun muut avaavat lahjansa. Serkut lähtivät yhdeksän aikaa illalla ja vähän ennen sitä lähti mummu ja vaari kotia päin.

Lopuksi oli meidän muiden aika jakaa loput paketit ja avata ne. Niin kuin sanoin jo sain aivan upeita lahjoja!

Vielä tämän kaiken jälkeen oli aika ottaa lautapelit esille. Ensin famo kotiin ja sen jälkeen saapui vielä veljeni tyttöystävä paikalle pelaamaan.

Leipää ja kinkkua iltapalaksi ja puolelta öin oli aika sanoa hyvää yötä kaikille. Itse kiipesin portaat ylös vanhaan huoneeseeni nukkumaan. Mikä sen ihanampaa. Äiti ja isä herättämässä aamulla ilmoittamaan saunan olevan valmis ja sen jälkeen taas joulupuuroa!

Mikä taivaallinen joulu! Viihdyin koko joulun tässä asussa jonka ostin joululahjaksi itselleni.

Tässä meidän joulu pähkinän kuoressa. Todella pitkä teksti, mutta on hauska jakaa miten me vietämme joulumme. Olen huomannut että meillä kaikilla on niin omat traditiot näin jouluna.

Me vietämme joulua yhden päivän, kun taas moni muu vielä monta päivää sen jälkeen!

Aivan ihanaa viikonloppua. Itse olen töissä koko viikonlopun!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät