Tee kausi avattu


Tämän kauniin naisen kanssa vietin sunnuntai päiväni. Kävimme ensin nauttimassa teestä Paahtimossa, nappasimme vähän asukuvia ja tämän jälkeen suuntasimme Jenniferin luokse.


Mikä on sen ihanempaa näin sunnuntaina? Oli ihana herätä ilman mitään päänsärkyä lauantain rapujuhlien jälkeen ja vain nauttia hyvästä seurasta. On myös ihana päästä pois kotoa missä Formulat on päällä täysillä, silloin lähden mielelläni evakkoon.


Juon teetä harvoin, mutta näin kun syksy iskee ja kahvi ei maistu tai on liian myöhäistä juoda kahvia on ihana nauttia lämpimästä teestä. Olen jotenkin liian laiska keittämään sitä täällä kotona iltaisin. Pitäisi ehkä nauttia siitä enemmän!


Uusi viikko taas. Tällä viikolla yritän saada asioita tehtyä. Pitäisi suursiivota, haluan nähdä ystäviä ja tehdä kaikenlaista. Aion yrittää olla nukumatta päikkäreitä ja vaihtaa ne ennemmin kävely lenkkeihin... Saa nähdä miten käy.
Nautitaan tästä uudesta viikosta!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Isoäidin kaapista löytö nro. 2


Taas kerran tein löydön isoäitini kaapista tai no oikeastaan hän teki minulle tämän löydön. Hän muisti kaapissa makoilevan mustan laukun. Käsilaukku jota hän on käyttänyt töissä. Suomessa valmistettu käsilaukku joka silloin on varmasti maksanut maltaita.
Minulta on jo pitkään puuttunut suurempi laukku johon saisi tavaraa kun olen lähdössä yökylään tai tarvitsen vähän enemmän tavaraa mukaan.
Kuvassa olimme lähdössä vanhempieni luokse Johnin kanssa saunomaan. Rakastan saunoa siellä. Saunasta pääse suoraan ulos missä saan nauttia aivan upeasta näkymästä.

Kuvassa oleva asu oli hetkellisesti päällä. Olin juuri löytänyt mekon Zarasta vain 16€ ja minun oli pakko ostaa se. Päätin että samalla kuvataan tämä asu.
Tämä asu oli kuitenkin niin onnistunut että se päätyi päälle eilisiin rapujuhliin. Korot ja tämä mekko, täydellinen yhdistelmä jos minulta kysytään. Musta mekko on aina helppo ja näyttää aina hyvältä! Tämä minun pitäisi muistaa aina kun se perus vaatekriisi tulee ja eikä juhliin ole mitään päälle pantavaa.

Olen juuri nähnyt Jenniferin, nautimme teestä, vaihtelimme kuulumisia ja muita ideoita. Nyt aion laittaa ensimmäistä kertaa kynttilät palamaan ja vain nauttia illasta.
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Miten pukea siniset farkut


Niin hieno, mutta samalla niin arkinen asu. Toimii hyvin töissä, kaupungilla ja samoin illalla jos suunnitelmat muuttuu. Siniset farkut ovat monta vuotta ollut arka väri minulle ja jotenkin en tunne itseäni itseksi niissä. Nämä kuvatkin tuntuu vierailta, mutta samalla olen niin innoissani tästä asusta ja vihainen itselleni siitä että niin harvoin saan puettua itseni tällaiseen asuun.

Farkut ja musta toppi on melkein tavallisin asu. Asua on kuitenkin helppo saada vähän ylellisemmäksi ison vyön ja korkokenkien kanssa. Innostuin itse tästä asusta kuitenkin niin paljon että päätin aamulla pukeutua töihin tähän asuun.

Nyt olen yhtä innoissani kuin kolmannessa kuvassa ilmeeni on. Aamulla olin eri mieltä, mutta enään pari tuntia töitä ja sen jälkeen alkaa viikonloppu! Ihanaa!

Ihanaa viikonloppua lukijat!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät