Valkoista ja mustia pilkkuja

Mekko - TÄSTÄ

Okei, ehkä ei ole niin hyvä asia että kirjoitan jokaisen blogitekstini jälkeen jossa kerron ostaneeni jotain, että shoppailu pitäisi loppua, koska nyt taas kerron teille uudesta löydöstä!

Jotta pelastan tämän tilanteen edes vähän kerron teille että mekko tuli samassa paketissa kuin pitsimekkoni ja löytyi myös alesta! Todella hyvä löytö jos minulta kysytään.

Eikö olekkin hieno? Hihat ovat täydelliset, samoin mekon pituus, v-aukko ja nauha vyötärön ympäri. Minä all day everyday!

Rakastan sitä että olen löytänyt vihdoinkin oman tyylini, mutta samalla pikkasen kauhistuttaa kuinka monta vuotta siihen meni. Tiedän jo nyt että lauantai illan asua ei tarvitse suunnitella, olen valmis.

Ja jotain jännempää on myös se että enään kaksi työpäivää jäljellä töissä! Miksi? Saatte siitä kuulla enemmän myöhemmin.

Juuri nyt on sisustushimo todella korkealla. Vain keittiö ja makuuhuone on valmis, kaikki muut huoneet saisi minun mielestäni uudistua. John toki ei ole ihan samaa mieltä tästä...

Tänään oli suunnitelmissa lähteä ulos valokuvaamaan Jenniferin kanssa ennen töitä, mutta sade alkoi ja pakko jättää väliin. Jos olin edes vähän valmis syksyyn äsken, perun sanani. Olen unohtanut kuinka pimeää syksyllä on, jotenkin tämä sadepäivä toi kaiken takaisin muistiin. Enemmän aurinkoisia päiviä, kiitos.

Taas iltavuoroon ja huomenna aamuvuoroon viimeisen kerran.
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Bmuir by Alexa Dagmar


Eilen illalla lähdimme Jennfierin kanssa katselemaan ja tapaamaan ihanaa Alexa Dagamaria Helsinkiin. Pääsimme katselemaan hänen yhteistyömallistoa Balmuirin kanssa ennakkoon joka tänään on tullut myyntiin! Wau minkälaisia settejä! Minun lemppari oli ehdottomasti tämä ruskea kashmir setti. Jos vain jostain löytyisi rahat siihen...

Saimme pientä purtavaa, kuplivaa ja ihailla tätä upeaa mallistoa. Ihana päästä hetkeksi pois arjesta ja vain nauttia!
Oli ihana kävellä Helsingin katuja ja vain höpötellä niitä näitä.

Tänään taas takaisin arkeen... Enemmän tällaisia iltoja ennen kuin kylmä syksy iskee.

Torstai jo! Minne tämä viikko on oikein mennyt?
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Se täydellinen valkoinen mekko


En voi oikein sanoilla kuvata kuinka iloinen olen että löysin tämän mekon vihdoinkin. Kuukausia sitten löysin tämän mekon, mutta mekko oli hintava ja juuri kun kuitenkin olin tilaamassa sitä kotiin se olikin loppuunmyyty. Pitkän etsinnän jälkeen lopetin etsinnän ja viikko sitten löysin sen vahingossa alesta. Minun oli pakko tilata kyseinen mekko vaikka jäljellä enään oli vain S kokoa. Mekko kuitenkin sopi ja nyt olen niin onnellinen!
Se joka väittää että shoppailusta ei voi tulla iloiseksi on väärässä!

Tänään on iltavuoro kyseessä ja rakastan silloin hitaita aamuja, kahvia ja sarjojen katselemista. Tänään olen todella väsynyt. Eilen sain vaikka mitä tehtyä ja tänään tuntuu siltä että en tule saamaan mitään tehtyä... Katsotaan miten tässä käy. Lisää kahvia vain. 

Kuulette minusta taas huomenna!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät