Degerby Gille & 2x synttärit


Eilen lämpötila oli yli 30 astetta, mikä minulle on aivan mahtavaa. Palvon todellakin aurinkoa! Eilen ei kuitenkaan ollut mikään rantapäivä meille kyseessä, vaan lähdimme meidän lähimmän suvun kanssa Loviisaan, eli serkut, meidä perhe ja famo. Mummu oli täyttänyt 70 vuotta viikolla ja juhlimme sitä. Pyöreitä vuosia juhlimme Loviisan Degerby Gillessä, jossa en itse ennen ole ollut ja en edes tiennyt sen enempää mikä paikka oli kyseessä. Paikalle saavuttua yllätyin positiiviseesti. Aivan ihana paikka jonne hyvin voi tulla lounaalle, kahville tai järjestää tilaisuuksia. Itse saimme 14 hengen pitkän pöydän! Söimme alkuun juusto-mansikka salaattia ja minulla oli pääruuaksi lohta nokkoskastikkeen kanssa. Niin tavattoman hyvää!
Kilisteltiin skumpalla sekä viinillä ja vain vaihtelimme kuulumisia.

Jatkoimme kakku kahveilla mummolassa, kaikki 14 henkeä. Monet istuivat ja vilvottelivat sisällä kun jotkut meistä paahtoi itsemme pihalla. Mielestäni hienolla säällä sisällä ei voi istua, vaikka hiki valuu.

Mummulle ja vaarille päästyä lauloimme kovaan ääneen paljon onnea ja ei vaan kerran, koska kummipoikani/serkkuni täytti myös eilen 9 vuotta! Miten minun ihana kummipoika voi olla jo niin vanha?

Päivä oli todella onnistunut ja ihanaa oli taas viettää aikaa kaikkien kanssa. Haluan myös viettää enemmän aikaa Loviisassa. Paikka on aivan ihana kesällä! Ainakin yksi kesäpäivä on pakko vielä siellä viettää ennen kuin syksy iskee puitten takaa.

Nyt minä aloitan lomailemisen. Kuullaan!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Koska kesä


Koska nyt on kesä ja helle, sain jostain syystä itseni jo aikaisin ylös ja syömään aamupalaa. Pakkasin juuri tavarani ja lähden nyt vanhempieni luokse ottamaan aurinkoa ennen kuin työt alkavat! Olen jotenkin niin kalpea, eniten jalkani.

Eilen lähdimme Helsinkiin Johnin kanssa asioimaan. Saimme tehtyä mitä meidän piti ja ajoimme sen jälkeen Merisatamanrantaan syömään. Aurinko paistoi ja Cafe Carusel oli aivan täynnä ihmisiä. Ei ihmekkään koska Raappana esiintyi juuri tuolloin siellä. Vaikka ruoka siellä ei ollut niin hyvää, tykkäsin nauttia auringosta, kesä päivästä ja vain olla. Hetki pois kaikesta stressistä. Enemmän tällaista, kiitos!

Huomenna onkin jo taas perjantai! Eikä mikään ihan tavallinen perjantai, koska huomisen työpäivän jälkeen minulla alkaa LOMA! Ensimmäinen kunnon loma ikinä!

Ihanaa torstaita!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Pihalta poimittu kukkakimppu

Pioneja & eukalyptus oksia


Kesä ja kukat, ai miten ihanaa aikaa. Rakastan että näin kesällä minulla löytyy ilmainen kukkakauppa vanhempieni pihalta. Sieltä löytyy kukkia vaikka kuinka paljon. Äitini on todellakin viherpeukalo.
Sain viimeisen pionin kimppuun ja vähän muita kukkia mitkä kukkivat pihalla. Itse en ymmärrä kukista paljon mitään, mutta eikö ole kauniita?

Vinkkinä ensi kesälle on istuttaa eukalyptus lehtiä ruukkuun. Äidillä kasvaa juuri nyt aivan tajuttoman paljon niitä! Ihanaa saada niitä kotiin eri maljakkoihin.

Huomenna lähden Helsinkiin, mutta en Ed Sheerania katsomaan, niin kuin muut. Minun pitää hoitaa kaikki viimeiset asiat reissua varten. Vietetään Helsinkipäivä Johnin kanssa.
Huomenna saan myös nauttia hieronnasta. Tämä tulee todellakin tekemään hyvää, niin monta kuukautta kärsinyt jumittuneista hartioista.

Ihanaa keskiviikkoa! Nautitaan lämmöstä.
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät