Jäätelökesä


Koska tulen mökkihöperöksi kotona lähdimme Jenniferin kanssa eilen viettämään päivää lemppari kahvilaan Glassikkoon. Nautimme jäälatesta ja jäätelöstä, voiko olla enemmän kesä?

Yritän nyt täysillä saada jalan kuntoon. Eilen ajoin ensimmäistä kertaa taas autoa, mutta en ole ihan varma mitä varvas siitä piti. Jostain luin että tämä voi kestää jopa kuukauden. Kuukauden päästä olemme jo reissussa!
Olen nyt klenkannut jalalla pitkään väärin ja yritän parhaimmillani kävellä vähän edes normaalisemmin. Haluan töihin, haluan Ruissiin ja haluan viettää Helsinkipäiviä! Pitäisikö sitä levätä vai auttaako käveleminen? Help me!

Tänään ei ole muuta suunnitelmia kuin tortilla sunnuntai veljeni kanssa! Ehkä sitä pitäisi ostaa jäätelöä jälkkäriksi, koska olen niin koukussa jäätelöön tänä vuonna! Mutta tuntuu että herkkujen syöminen ei millään tavalla tee juuri nyt hyvää kun vain makoilen sohvalla. Niin turvonnut olo.

Jenniferin kanssa juttelimme kauan sisustuksesta, muodista ja vaihtelimme kuulumisia. Aika menee kyllä aina niin nopeasti! Kaiken juttelemisen jälkeen tuli kyllä niin kova sisustus hinku!

Rentoa sunnuntaita ja antakaa vinkkejä jos teillä on ollut murtunut varvas!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Panta päässä ja Birkenstockit jalassa

Haalari - H&M // Käsilaukku - H&M // Korvakorut - H&M // Hiuspanta - H&M // Kengät - Birkenstock

Eilen pääsin edes vähän aikaa ulkoilemaan. Alkaa pikkasen jo kyllästyttämään tämä sisällä istuminen murtuneen varpaan kanssa. Olen ja tulen jäämään paitsi kaikesta tällä ja seuraavalla viikolla ja ajatus saa minulle melkein itkun kurkkuun. Tiedän onneksi sen että jos en saa jalkaa kuntoon ja pääse töihin tulee minun ja Johnin reissusta hankala. Minulla alkaa loma jo kuukauden päästä!

Eilen Johnin töiden jälkeen lähdimme Jokirantaan syömään ensimmäiset pehmikset, ai että miten hyvää. Räpsimme pari kuvaa minun asusta ja kävimme kaupassa. Ensimmäistä kertaa tällä viikolla kun pääsin kauppaan. Onneksi jaksoin juuri ja juuri kävellä sieltä ulos keppien kanssa.. Nyt olenkin sen jälkeen makoillut sohvalla jalka ylhäällä, miettinyt mitä kaikkea aion tehdä heti kun varvas on kunnossa.

Onneksi Birkenstockit ovat muodissa, koska ne ovat ainoat kengät jotka saan jalkaani. Olin ihan unohtanut kengät kaappiin viime kesän jälkeen. Muistin vasta kengät kun näin tällaiset Lotan päällä! Nämähän on niin ihanat päällä!

Tänään on jo lauantai ja haluaisin tehdä vaikka ja mitä, mutta saa nähdä jos pääsen ollenkaan ovesta ulos.

Nauttikaa! Sohvalla makoilu voi monta ehkä houkuttaa, mutta uskokaa se ei ole niin hauskaa loppujen lopuksi, ei näin kesällä!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Itsevarmuus, missä oikein olet?


Näen melkein viikottain unta siitä että hammas tai hampaani putoavat. Uni on niin aito että aamulla herätessäni minun pitää tarkastaa onko hampaat oikeasti kunnossa. Olen pitkään luullut että tämä on merkki siitä että minun pitää lähteä hammaslääkärille (minun todellakin pitäisi, mutta hammaslääkäri kammo).

Päätin nyt Googlata asian ja tulikin selville että tällainen uni tarkoittaa että itseluottamukseni murenee.
Tämä on totta. Minulla on tosi vaikeata uskoa itseeni ja luottaa omiin vaistoihin, vaikka suurimman osan elämää olen aina valinnut oman polkuni. Kuitenkin pienimmissä asioissa en osaa tehdä päätöksiä itse vaan annan jonkun muun tehdä sen puolestani. En uskalla sanoa mitä mietin ennen kuin joku muu toistaa sen. Etsin aina hyväksyntää.

Itsevarmuus on hienoa asia ja olen myös pettynyt itseeni että en uskalla luottaa itseeni ja sanoa ääneen oman mielipiteeni. On helppo olla yhtä mieltä, ei tule erimielisyyksiä ja ei tarvitse selitellä omaa mielipidettä.

Jotenkin uskon että nyt kun tiedän mitä tämä uni merkitsee, tulen pohtimaan tätä asiaa enemmän ja tehdä kaikkeni että itseluottamukseni paranee!

En tykkää olla se joka on aina ääneessä, tykkään kuuntelemisesta. Tykkään toki myös juttelmisesta ja välillä tuntuu että suuni vain käy ja käy. Joskus tuntuu että olen vienyt jonkun suuvuoron kokonaan ja en osaa muuta kuin mennä keskusteluihin väliin, muuten unohdan mitä olinkaan sanomassa.

Nyt aion tehdä juuri sitä mitä itse haluan!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät