Sinä ja minä 8 vuotta yhdessä


Tänään on kulunut 8 vuotta siitä kun päätimme virallisesti että olemme Johnin kanssa yhdessä. 16 vuotias tyttö rakastui komeaan, mutta "cooliin" poikaan joka oli jo täyttänyt 18 vuotta ja ajoi avo-bemarilla. Kukapa ei olisi kiinnostunut?

2011 täytin 16 vuotta ja minulle ja parhaalle ystävälleni järjestettiin isot yllätys synttärijuhlat. Monta sataa henkeä oli paikalla ja ilta loppui siihen että tapasin Johnin joka ei edes ollut juhliin kutsuttu, vaan tuli korkkaamaan juhlat (varmaan puolet viaraista tulivat ilman kutsua). Siitä päivästä lähtien viestittelimme toisillemme ja tasan kuukausi sen jälkeen olimme yhdessä. Kuka tiesi että tasan 8 vuotta sen jälkeen olemme vieläkin yhdessä.

Asuimme 4 vuotta vanhempiemme luona ja nyt 4 vuotta yhdessä. 2 vuotta yhdessä asunossa jonka John omisti ja nyt 2 vuotta asunnossa jonka omistamme yhdessä.

Olemme nähneet ja kokeneet paljon yhdessä, hyviä ja huonompia asioita, mutta joka päivä meistä tulee vahvempia yhdessä.

Olemme kasvaneet yhdessä pienestä asti, hän on kaikkeni. Paras ystäväni ja poikaystäväni.
Vaikka meillä on yhteinen koti ja auto, se ei kuitenkaan tarkoita että niitä häitä tai lapsia on vielä tulossa. Joten ottakaa rauhallisesti. Olen onnellinen siitä miten meillä on asiat juuri nyt.

Näin 8 vuoden jälkeen minulla on ikävä häntä vielä töiden jälkeen ja jos aikaa on mennyt liian pitkään soittelen. Olemme täydellisiä toisillemme, jos minulta kysytään.

Koska meillä molemmilla on huomenna vapaapäivä lähdemme ulos syömään ja viettämään päivää Helsinkiin. Vähän aikaa pois arjesta ja pienestä Porvoosta tekee aina hyvää!

Olen niin onnellinen että löysimme toisemme silloin 8 vuotta sitten. Vaikka molemmat olemme kasvaneet todella paljon näiden vuosien aikana, ei kuitenkaan tunnu siltä että olemme 8 vuotta jo olleet yhdessä. Kiitos että olet elämässäni!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Autolla Eurooppaan


Pari viikkoa sitten varasimme meille matkan Johnin kanssa. Pääsemme vihdoinkin näkemään uusia elämyksiä yhdessä heinäkuun lopussa. Päätin että en halua olla koko lomaa vain kotona vaan tahdon tehdä jotain. Tuntuu siltä että lomaa ei muista enään ensi vuonna jos ei mitään erikoista ole tehnyt.
Olemme matkustaneet 2 kertaa 8 vuodessa Johnin kanssa, jos ei Ruotsia ja Tallinnaa lasketa. Olemme kerran käyneet Kyproksella ja pari vuotta sitten Pariisissa.
John vihaa lämpöä joten Kyproksen jälkeen ei rantalomia ole ollut..

Jos jotain päätämme teemme päätökset todella nopeasti. Tämä reissu tuli ideaksi pari viikkoa sitten ja ei kestänyt kun neljä päivää ja kaikki hotellit olivat varattu.

Koska vähän alle vuosi sitten ostimme meille uuden auton, keksimme idean lähteä autolla matkaan maailmalle. Serkkuni ovat jo monta vuotta ajaneet autolla alas Eurooppaa joten miksi emme me ajaisi? Itse tykkään ajaa autolla, joten meillä on helppoa koska pystymme koko ajan vaihtaa kuskia.

Koska auto kuluttaa niin vähän ei dieselin ja lentojen hinnan välillä ole eroa. Yövymme 6 eri maassa ja matka kestää 12 päivää.
Pääpysäkkimme on Milano, Italia. Ajamme Ruotsin kautta alas ja tulemme Baltian kautta kotiin.

Tulemme yöpymään Saksassa, Sveitsissä, Italiassa, Tsekeissä, Puolassa ja Latviassa.

Tulen kertomaan tästä koko reissusta heti lisää, kun itse alan valmistautumaan matkalle. En vielä voi miettiä sen enempää tätä meidän reissua, koska olen niin innoissani ja en malta odottaa. Pakko nyt ensin nauttia koko Suomen kesästä!

Tulen kertomaan vähän mitä tarvitsee miettiä kun lähtee autolla matkalle ja mitä kaikkia pitää ennen matkaa hoitaa. Matkasta tulen kertomaan paljon jälkeenpäin koska maat minne menemme ovat suuriosa minulle aivan uusia.

Oletko sinä lähdössä kesällä ulkomaille vai onko Suomen kesä kyseessä?

Mahtavaa keskiviikkoa!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kaunis yöpuku kotiasuksi


Huomenta!
Aamu on alkanut salilla, kunnon jalkatreeni on nyt tehty. Päikkärit on otettu ja iltavuoro luvassa taas tänään.

Tämä uusi yöpuku on ollut käytössä joka päivä siitä kun tämän ostin. Olen jo melkein puolisen vuotta katsonut tätä kaunista settiä H&M:llä, mutta näin hintahaukkana en ole raaskinut yöpuvusta paljoakaan maksaa. Nyt löysin sen vihdoin ja viimein alennuksesta, yksi minun kokoa jäljellä, pakko olla minulle tarkoitettu. Olen käyttänyt tätä jo koko rahan edestä. Rakastan sitä että tämä on kaunis. Yleensä olen kotona aina rumilla verkkareilla ja jollain ikivanhalla paidalla. Voi kotonakin olla hieno. Kerrankin ei haittaa jos joku tulee kylään koska yöpukuni on kaunis ja ei tarvitse paniikissa miettiä mitä sitä nopeasti pukisi päälle!

Vaikka sinistä ei muuten vaatekaapistani löydy, on tämä täydellinen väri yöasuksi. Viihdyn tässä paremmin kuin hyvin. Nykyään heitän tämän setin päälle heti kun pääsen ovesta sisään.

Olen niin innoissani siitä että Suomi voitti MM-kultaa jääkiekossa! Vaikka en itse ole alusta katsonut, oli semifinaali ja finaali nähtävä! Saa vain olla ylpeä.
Katsoimme Johnin kanssa matsia kotoolta ja hyvä kun itse muistin hengittää jännityksestä täällä kotisohvalla. En yleensä pysty tällaista katsomaan koska itselleni iskee niin kova jännitys ja stressi!

Juuri nyt odotan eniten kesäjuhlia, kauniita kesäpäiviä Helsingissä, juhannusta ja kaikkea pientä ekstraa arkeen.
Vinkatkaa kiitos mitä suurempaa ja pienempää pitäisi nyt kesällä tehdä!

Ihanaa tiistaita lukijat!
Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät