Syntymäpäivä näin vappuaattona - 24


Minä rakastan syntymäpäiviä. Rakastan järjestää, juhlia, tanssia ja todellakin itse täyttää vuosia. Kuka ei pidä siitä että saa olla tähti koko päivän ajan?
Minulla on tänään syntymäpäivä 30.4, samana päivänä kuin Ruotsin kuninkaalla näin vappuaattona. Mikä tarkoittaa sitä että joka ikisenä vuotena seuraava päivä on vapaa päivä! Niin kuin minulla olisi joka vuosi syntymäpäivä viikonloppuna! En valita. Toki tässä on myös huonompi puoli, eli se että Vappuaattona sitä harvoin on se "päivän tähti" koska kaikki viettävät vappua.

Tänään aloitin päiväni sali treeneillä kello 6 aamulla, new year new me? Nyt lähden äidin kanssa skumpalle ja brunssille. Vietämme minun syntymäpäiviä ja äidin nimipäivää, kippistellään ja nautitaan!

Illalla lähden Helsinkiin, menemme katsomaan Mantan lakitusta ja sen jälkeen juhlimme yhdessä ystävien kanssa ja myöhemmin ulos!

Monet eivät ehkä pidä syntymäpäivän vietosta, mutta uskon että minä tulen aina pitämään siitä! Vähän erityisen paljon huomiota sinä päivänä, kuka ei sitä halua? Tiedän että meidän perheen miehet eivät ainakaan pidä siitä, mutta eivätkö kaikki kuitenkin aina salaa toivo että saisi sitä erityistä huomiota? Minä ainakin uskon niin.

Minä olen ihan täpinöissä ja mitä ikinä tänään tulee vastaan aion ottaa kaiken ilon irti! Toivon toki että huominen päänsärky ei olisi niin kauhea.
Rakastan asuani niin paljon, tähän joudun valitettavasti heittää jakun päälle. Haalari on niin hieno, mutta kuinka kauan se pysyy puhtaana? Ei varmasti kauaa, kun kyse on minusta, mutta ruokailun ajaksi olen pakannut mukaan Helsinkiin kertakäyttö sadetakin, joten edes sen ajan tämä asu pysyy puhtaana! Minä 24 vuotias? Enemmänkin 19 vuotias, aina.

Kuvissa ehkä näkyy pienesti myös pieni punainen arpi kaulakorun kohdalla. Sen sain pari päivää sitten ihan siksi koska en taas kerran pystynyt katsomaan eteeni vaan kävelin iPadi kädessä meidän portaita ylös (jotka eivät mene suoraan) ja kävelin suoraan seinääpäin niin että minun ja seinän välille jäi tämä iPad. That's me. Ehkä nyt näin 24 vuotiaana tämä ei tapahdu? Eilen vielä löin myös meidän vaatekaappiin kyynerpääni joka nyt on mustana, hyvä minä hei!

Nyt hyvää syntymäpäivää minä ja kaikki muut jotka täyttävät tänään vuosia ja myös hyvää vappua kaikki! Tänään juhlitaan!

Yhtä köyhä, mutta vuoden vanhempi - Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät

Söpöimmät puhelimen kuoret


Sain ihanan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Nunuco Design:in kanssa. Sain nämä kuoret postissa ja eikö olekkin ihania! Macarones kuori on minun lemppari, mutta kuinka söpö tämä sitruuna kuori oikein on?! Kesä tule jo!

Teidän on pakko käydä heidän sivuilla katsomassa heidän ihania puhelmien kuoria ja myös heidän ihania kangaskasseja!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Synttäribrunssi


Eilinen lauantai alkoi vappu/synttäri brunssilla meidän luona. Omat syntymäpäiväni lähestyy vauhdilla ja luku 24 häämöttää. Koska minulla oli lauantai vapaa päätin että silloin on hyvä päivä järjestää synttäribrunssit vanhemmilleni sekä Johnin vanhemmille!
Itse täytän vuosia vappuaattona joten ajattelin että koska silloin monella on muita menoja niin lauantai on hyvä päivä ja kaikki pystyi myös tulemaan! Oli ihanat pienet synttärit!

Nautimme hyvästä ruuasta josta John oli suurimman osan tehnyt, saan kiittää häntä todella paljon! Sain upeita lahjoja joista pari säästän syntymäpäivääni, niin voin avata kuin olisi jouluaatto, haha!

Harvoin tulee järjestettyä mitään suurempaa. Oli hauska saada kattaa kunnolla ja nauttia yhdessä olosta! Mielestäni kattaus myös onnistui hyvin. Pidin siitä että meitä oli pienempi porukka ja mahduimme kaikki saman pöydän ympäri syömään! Vaikka tällaisen järjestämiseen menee paljon aikaa, tämä oli todella sen arvoista. Oli hauskaa kerrankin järjestää brunssi perinteisien kahvikutsujen sijaan.
Ajattelin myöhemmin listata teille mitä me tarjottiin brunssillamme.

Pari päivää ja olen 24 vuotias. Ikäkriisi ei vielä kuitenkaan ole iskenyt. Saa nähdä jos iskee..

Kuullaan!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät