Sisustustauluilla uutta ilmettä kotiin

Yhteistyössä Poster Storen kanssa.


Valkoinen koti ja valkoiseksi maalatut seinät ovat raikkaat, mutta loppujen lopuksi tylsä lopputulos. Itse "pelkään" värejä ja helpoin tapa saada sitä jotain seinille ilman että maalaa ne kokonaan, ovat julisteet ! Ne tuovat kauniita yksityiskohtia kotiin.
Niillä saa jokaisen kodin näyttämään juuri omanlaiselta ja jokaikinen meistä voi koota oman taulu seinän juuri niillä tauluilla jotka sopivat omaan kotiin.

Itse rakastan muotia ja olettekin sen varmaan huomanneet täällä blogissa. Siksi olen valinnut melkein kaikki julisteeni Poster Storen muotijulisteet kategoriasta.
Kiitos heidän hyvien kategoreiden on helppo löytää omanlaiset taulut.


Poster Store tarjoaa laajan valikoiman julisteita ja kehyksiä.
Luontoaiheisistajulisteista muotijulisteisiin ja kaikki siitä väliltä. Poster Store sijaitsee Ruotsissa ja suurin osa julisteista painetaan myös Ruotsissa. Paperi on 240g korkealuokkaista paperia, joka todellakin on laadultaan hyvä. Näin kun olen painoalalla työskenellyt voin myös taata sen!
Pidän siitä että julisteet eivät ole mitään ohutta paperia vaan todella hyvän laatuisia, eivätkä rypisty heti! Painojälki on myös virheetöntä!


Julisteiden lisäksi Poster Store myy myös kehyksiä ja itse tilasin myös pari sellaista itselleni. Kaikki kehykset kotona ovat mustia, mutta en voinut olla tilaamatta kullanvärisiä kehyksiä kotiin. Minä joka rakastan kullanvärisiä yksityiskohtia on tämä täydellinen lisäys tänne kotiin.

-30% alennuskoodi teille 

Jos sinunkin koti odottaa julisteita tai haluatte muuttaa kotia keväämmäksi, näin talven jälkeen, niin käyttämällä koodia "koyhashoppailija30" niin saatte -30% julisteista sunnuntaihin 7.4. saakka. Tarjous ei koske kehyksiä tai Selection-julisteita eikä voi yhdistää jo alennettuihin tuotteisiin.

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Perjantai kuoharia

Café Postres


Vau mikä päivä oli eilen!
Luulen että eilisestä päivästä sain voimia taas moneen viikkoon eteenpäin!
Aloitin aamuni menemällä salille, treenit eivät menneet oikein hyvin ja ajattelin jo että näinkö se päivä alkaa.. Olin kuitenkin sopinut lounastreffit Idan ja äidin kanssa kello 11, laittauduin valmiiksi ja lähdin.
Emme ikinä olleet ollut Postres:issä lounaalla vaan aina joko kahvilla tai brunssilla siellä. Päätimme perjantain kunniaksi kokeilla paikkaa näin lounas aikaan.

Tilasimme kaikki Punajuuri-vuohenjuusto paistoksen ja ennen sitä nautimme hyvästä salaatista ja kuohuviinistä!
Sää oli mieletön, ensimmäistä kertaa täysi aurinko ja +15 astetta lämmintä! Nautimme ruuasta mikä oli tosi hyvää ja rupattelimme sitä sun tätä tunnin ajan. Eikö kaikki ruoka näytä hyvältä kuvissa?

Tämän ihanan lounaan jälkeen kävelin kirkolle missä auto sijaitsi ja nautin auringosta, en voinut olla kadehtimatta muita jotka istui Café Fannyn terassilla ja nautti kahvista ja ensimmäisestä lämpimästä päivästä tänä vuonna.
Päätin hakea famon kahville, siitä onkin jo pari vuotta kun olimme siellä viimeksi. En vain malttanut lähteä kotiin, sisälle istumaan, ei sitä tiedä koska seuraavan kerran taas on näin kaunista.

Menimme juuri oikeaan aikaan kun aurinko paistoi täysillä, istuimme yli tunnin ulkona ja nautimme kahvista ja jälkkäristä! Kotimatkalla pyähdyimme vielä vanhan kaupungin kukkakauppaan ja sain sieltä viherkasvin kotiin.
Illemmalla päädyimme myös Johnin kanssa Ikeaan, mistä sain vielä enemmän viherkasveja kotiin.

Ikeasta otinkin metron Helsinkiin Jessin luokse. Hänen luonaan nautimme salaatista ja viinistä monen tunnin ajan. Siitä onkin todella pitkä aika kun viimeksi näimme, joten juttua riitti!

Päivä meni täydellisesti. Tällaisia päivä pitäisi olla useammin! Suuri syy tällaiseen päivään on kyllä sää. Voin niin paljon paremmin kun aurinko paistaa!

Tänään minulla loppuu taas vapaapäivä ja huomenna jatkuu työt.

Kuullaan!

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät

Liian innoissani kesästä

Malta - Valletta 


Nämä pari ihanaa kevät päivää on saanut minut menemään hulluksi. Odotan kesää kuin kuuta nousevaa! En malta odottaa että pääsen istumaan parvekkeelle ja myös viettämään siellä niin monta tyttöjen iltaa kun mahdollista. Kesävaatteet löytyy jo ja ainoa puuttuva palanen on vielä sää ja kesäkunto. Kesäkunto on sellainen asia josta olen haaveillut aivan liian monta kevättä, joten tämäkin kesä taitaa olla vain unelma. Vähän habaa on kuitenkin kasvanut jo, joten parempaan päin.

Satuin eilen selailemaan vanhoja kuvia ja päädyin viime vuoden reissu kuvia katselemaan. Juuri kuin meidän upea kesäsää oli Suomessa loppumaisillaan lähdimme Jessin kanssa Maltalle viikoksi. Siellä oli kunnon helteet ja pakko sanoa että näin kalkkilaivan kapteenina tekisin mitä vaan että saisin saman rusketuksen nyt. Olin niin ruskea!

Olen tänä vuonna ansainnut ensimmäisen kesälomani ja en malta odottaa (vaikka sinne on vielä pitkä aika). Mitään reissua ei ole tiedossa, mutta jos kesä on samanlainen kuin viime vuonna tarkenee tällä samalla asulla myös silloinkin!

Nyt ennen kuin menen ihan kesähulluksi, yritän kuitenkin nauttia tästä keväästä ensin. Linnut laulaa ja lumi sulaa, tämä kaikki ovat vain plussaa!

Mutta vinkkinä, jos mietitte minne sitä kannattaisi lähteä reissuun kesällä, suosittelen lämpimästi Maltaa! Tässä voi hyvin yhdistää ranta ja kaupunkilomaa!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät