Tervetuloa kahville


Taas yski askel lähemmäs aikuisuutta. Meidän vanha huono kahvinkeitin hajosi ja päätimme että ostamme uuden saman tien. Olen aina halunnut Moccamasterin, mutta koska en ennen juonut kahvia, en sitä ole tarvinutkaan. Jotenkin minulla on sellainen fiilis että jos hankkii Moccamasterin itselleen, se on todella aikuismaista, haha!

Tänään aloitin aamuni kahvilla sängyssä, mikä sen parempaa? Sen jälkeen olen vielä juonut pari kuppia kahvia. Rakastan kahvia. Tämä kahvin keitin on niin hieno ja myös todella hyvä. Meidän perheessä kaikilla on Moccamasteri joten tiedän että tämä ei heti hajoa. Tässä on myös 10 vuoden takuu, joten emmeköhän pärjää!

Tervetuloa meille kahville! Vihdoinki kehtaan tarjota kahvia hyvästä ja kauniista keittimestä!

Löytyykö sinultakin Moccamasteri?

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Leopardi kuosi läpi talven ja nyt kohti kevättä


Nyt pienen hetken ajan on ollut pieni tauko kaikista mekoista, mutta nyt taas olen innoissani niistä! Vaikka tämä leopardi mekko tuntui niin kesäiseltä, huomasin että se toimii yhtä hyvin nyt talvella. Mekon pituus on juuri täydellinen.

Olen iloinen siitä miten paljon olen käyttänyt tätä beigeä takkia koska olisin yhtä hyvin voinut pistää mustan takin päälle, mutta kyllähän asu näyttää niin paljon raikkaammalta näin?

Tänään aloitin päiväni menemällä kokoukseen töihin, tunnin kokouksen jälkeen kävin ostamassa meille aamupalaa kotiin ja nyt ollaan nautittu hitaasta aamusta. Nyt alkaa pieni projekti vihdoinkin kotona kun John saa ehkä vihdoinkin meidän oikean tv-tason paikoilleen! Tästä ollaan unelmoitu jo pari vuotta, mutta aikaa tähän ei vain ole ollut.

Parin tunnin päästä lähden taas itse iltavuoroon, mutta onneksi seuraavat kaksi vapaapäivää motivoi minua!

Huomiseen!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Tällä lailla lähti viikko käyntiin


Mitä sinulla oli päällä eilen ja mitä sinulla on päällä tänään?

Kuvissa näette eilisen asuni, vaikka korkkareita haluaisin pitää töissä päällä, ne kuitenkin vaihtui valkoisiin tennareihin. Tänään on ilta vuoro luvassa ja samat farkut, mutta vaalea toppi ja valkoinen jakku on suunnitelmissa ja ennen sitä olen viettänyt aamupäivän verkkareissa ja t-paidassa.


Mitä kuuntelit eilen ja mitä tänään?

Eilen minulla soi päässä koko päivän biisi nimeltä Steezing - Conducta ja tänään on sama biisi jatkunut päässä. Taitaa olla myymälän syytä koska se soi siellä koko ajan, hehe! Muuten kotona on soinut telkkarista ohjelma nimeltä Tunnelbanan, pakko sanoa että siinä sarjassa kyllä sattuu ja tapahtuu koko ajan! Kiinnostavaa! Eilen telkkarista katsottiin Oscar gaalaa ja olen niin onnellinen että Rami Malek sai Oscarin!Millaisella tuulella olit eilen ja entä tänään?

Eilen oli kaiken kaikkiaan hyvä päivä. Olin todella väsynyt vaikka takana oli hyvät yöunet, mutta muuten kaikki meni hyvin! Tänään päätin herätä aikasemmin ihan vain siksi koska uskon että olen nukkunut liikaa. Mitään erikoista ei ole ennen töitä ja aion vain olla kotona ja saada pieniä asioita tehtyä!

Olen vihdoinkin työkuntoinen taas, mutta nenä sen kuin valuu ja Johnilla on sama alkanut. Täällä kotona on kunnon pöpöbileet ja haluan vain saada kaikki pestyä ja pöpöt ulos täältä!


Millainen viikostasi on tulossa?

Alkuviikko on täynnä iltavuoroa ja parin vapaapäivän jälkeen jatkuu viikonloppu töillä. Mitään isompia suunnitelmia ei ole, mutta vaikka lupasin ottaa rauhallisesti vapaapäivilläni tiedän että ne tulee olemaan ihan täynnä. Haluan saada silloin isompia asioita tehtyä ja nähdä ystäviä!
Viikonloppuna työvuorojen jälkeen tulen aivan varmasti myös tapaamaan ystäviä! Alku viikko rauhallisesti ja loppuviikko vähemmän rauhallisesti. Pakko vain ottaa sen verran rauhallisesti että tämä flunssa ei vaan uudistu.


Muuta tällä viikolla?

Eilen sain tilattua itselleni Ruisrock liput ja en malta odottaa kesään! Mietin monta kertaa että pitäisikö tilata vai ei, mutta koska tämä asia on melkein yksi tärkeimmistä muistoista joka kesä, päätin että en tänäkään vuonna voi olla tätä asiaa paitsi.

Nauttikaa tiistaita ja kuullaan myöhemmin!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät