Tammikuun ihonhoitotuotteet


Jo nyt päättyy tammikuu ja siirrymme helmikuuhun. Tuntuu siltä että joulu oli äsken ja samoin uusi vuosi, mutta todellisuudessa on mennyt jo kuukausi siitä. Vielä ennen kuin mennään helmikuulle ehdin vinkata teille minun tämän kuun ihonhoitotuote vinkit.

Ensimmäiseksi Ritualsin punainen kynsilakka. Väri on juuri se täydellinen punainen väri. Rakastan punaista kynsilakkaa. Punainen kynsilakka ja punainen huulipuna, voiko se koskaan olla väärin? Tyylikästä sekä klassista.

Toinen kuukauden lemppari on myös kynsilakka, tämä kynsilakka on ostettu H&M:ltä ja värinä on nude/beige nimellä Bare with me. Helppo kynsilakka arkeen. Itselläni kynsilakka ei säily kynsillä enemmän kuin päivän tai pari töiden takia, joten niitä pitäisi lakata koko ajan, mitä valitettavasti en jaksa.. No kuitenkin tämä kynsilakka on kaunis, mutta ei niin näkyvä ja vaikka kynsilakkaa on vähän lähtenyt se ei näy niin selkeästi kuin punainen lakka. Eli päivän pelastus!

Seuraavaksi Chloén love story vartalovoide joka tuoksuu aivan fantastiselta. Voisin vain tuoksutella sitä koko ajan. Pullo on niin kaunis että tätä tuotetta en raaski edes käyttää!

Neljännes tuote on myös kynsiin liittyvä. Minulla oli yli vuoden rakennekynnet, mutta kalliin hinnan vuoksi jouduin ne lopettamaan ja palaamaan/totuttelemaan lyhyisiin, lohkeaviin omiin kynsiin.
Koska olin kuullut tästä päätin ottaa enemmän asiasta selvää ja ostaa tätä itselleni. Kyseessä on Mavalan scientifique K+. Se vahventaa pehmeät, lohkeilevat ja liuskottuneet kynnet. Itse käytin tätä paljon kun poistatin rakennekynnet ja nyt harvemmin. Aina kun laitan uutta lakkaa, käytän tätä ensin. Vaikka kynteni eivät mitenkään ole pitkät, ne eivät kuitenkaan ole yhtä pehmeitä enään. Ne menevät niin helposti halki töissä että pitkät kynnet ovat toivoton tapaus. Rakennekynnet ovat taas haaveissani, mutta valitettavasti en taida niitä pystyä laittamaan. Ehkä kesällä sitten kuitenkin, hehe.

Ja tämän kuun viimeinen vinkki on Clarinsin kasvopesuaine joka on aivan mieletön! Minun vanha loppui ja sain tämän tilalle. Ensin olin vähän skeptinen, mutta koostumus ja lopputulos on todella hyvä! Nyt pesen tällä joka ikinen ilta. Tuotetta ei myöskään tarvitse paljon vaan on todella runsas!

Tänään onkin aika kampaajalla, vihdoinkin! Ja illalla Matoman keikalle! Sillä välin aion juoda paljon teetä koska eilen illalla se flunssa sitten iski. Nyt olisi pitänyt olla fiksumpi ja olisi pitänyt jättää tälle päivälle kaikki suunnitelmat pois..

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät

Cafe Cabriole


Viimeviikon keskiviikkona menin rakkaan famun kanssa lounaalle Cafe Cabriole nimiseen kahvilaan Porvoon keskustassa. Paikka on vaan niin kaunis, mutta jotenkin sinne tulee mentyä todella harvoin. Söimme lounaaksi molemmat piirakan palasen. Itse otin gluteenittoman mozzarella piirakka palasen, mikä oli todella hyvää! Tähän kuului myös pieni salaatti mukaan.
Koska piirakan palanen jätti vielä vähän tilaa jälkiruualle, ostimme meille vielä kakunpalasen sekä Runebergin tortun ja nautimme niistä ja kahvista vielä. Oli ihana nauttia hyvästä ruuasta ja vain jutella niitä näitä! Lumipyrytti täysillä ulkopuolella ja meidän vieressä taas patteri hohkaisi lämpöä. Siinä tuli ihan kananlihalle kuin katsoi muita ulkona.

Tällaisia päiviä pitäisi olla enemmän. Miten niin muka ei ole aikaa? Aina on aikaa, kun sille vain aikaa tekee!

Taas on uusi viikko ja saa nähdä mitä keksimme tällä viikolla! Vielä jatkan pitämällä sormet ristissä ja toivon että flunssa ei iske minuun, valitettavasti flunssa kyllä lähenee, mutta ehkä selviän siitä, toivotaan!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Uusi viikko, jospa sitä tekisi jotain enemmän?


Talvi sen kuin jatkuu.. Alan olemaan jo aika kyllästynyt siihen ja odotan innolla kevättä. Se ei vaan taida tulla vielä pitkään aikaan.. Myymälöihin alkaa jo ilmestyä tennareita, pitsiä sekä kukkakuosia. Tämä saa minut vielä enemmän kevät/kesä fiilikselle. En jaksa enään talvisaappaita ja paksuja villaneuleita. Kevät, tule jo!

Olen myös miettinyt että aloittaisin treenaamisen. Vihaan treenaamista, mutta mietin silti että pitäisikö kuitenkin se salikortti hankkia vai jääkö se turhaksi? Minun on pakko kuitenkin jotain tehdä, tiedän että selkä myös kiittäisi siitä. En keksi oikein muutakaan, kun vuorotöitä on ja mihinkään säännöllisiin jumppiin en pääse ja tanssiminen viikkottain on mahdotonta..

Onko missään täällä Porvoossa saleja minne pääsisi kertamaksulla kokeilemaan, jos vaikka tästä tulisikin jotain?

Olen saanut vietyä Porvoon Löytöpisteelle vähän minun kirpparijuttuja ja ensimmäisellä viikolla oli ihan hyvin mennyt jo vaatteita ja muuta pientä. Vielä ainakin muutaman viikon ajattelin pitää pöytää siellä, koska vaatteita täällä löytyy iso kasa! käykää ihmeessä katsomassa jos löydätte itsellenne jotain!

Huomiseen!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät