Uuden vuoden lupaukseni ja uuden vuoden asuni


Aivan upeaa ja hyvää uutta vuotta 2019!

Tänä vuonna vietämme uutta vuotta Helsingissä meidän jengin kanssa. John jää Porvooseen, pärjäämme erikseen niin monen vuoden jälkeen, haha!
Musta mekko on taas päällä niin kuin aina. Rakastan tätä mekkoa joka on ollut aivan liian vähän käytössä. Mekko on Indiskasta ja ostin sen kesällä alennusmyynneistä!

Koska olen tänään töissä joudun lähteä suoraan töistä juhlapaikalle! Tänään saakin olla vähän hienompana töissä!
En ole vielä päättänyt jos ajan kotiin ja aloitan uuden vuoden virkistyneenä tai darralla? En osaa päättää. Uuden vuoden suukko saa olla tänä vuonna facetimen kautta!


Tässä tulee uuden vuoden lupaukseni:

Käydä kampaajalla 3 kertaa/vuosi

Ei syödä suklaata/herkkuja töissä

Haluan viettää enemmän aikaa ystävieni kanssa

Ostaa joka toinen viikko kukkia itselleni (vähintään kerran kuussa)

Kuvata enemmän "in the moment" kuvia kun vain "blogikuvia"

Matkustaa 3 kertaa enemmän Suomen ulkopuolelle

Viettää enemmän deitti iltoja Johnin kanssa.


Jos vaikka tästä aloitettaisiin? Uskon että tulen onnistumaan näissä! En aio toivoa että laihdun, koska se ei vielä ole tullut toteen viiteen vuoteen. Ehkä jonain päivänä en enään vihaa treenaamista, hehe!

Minun tämän vuoden muistot voitte tänään nähdä Insta storysta (idaemilii) .

Kuullaan ensi vuoden puolella rakkaat!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Joulukuun meikki- ja ihonhoitotuote vinkit


Vielä ehdin ennen uutta vuotta kertoa joulukuun vinkit!

1. Itsetehty jalkakylpysuolaa ja ihonhoitokurinta. Nämä sain joululahjaksi ja mikä sen parempaa? Rakastan itse tehtyjä tuotteita, olen itse vain todella huono tekemään niitä.

2. Mary Kayn eyeprimer. Eli silmämeikin alle laitettava voide joka pitää silmämeikin paikallaan koko päivän! Tuote on mielestäni todella hyvä, se pitää meikin paikalla ja sen saa myös hyvin meikinpoistoaineella poistettua.

3. IsaDoran kynsilakka. Tämä kynsilakka on upean punainen. Todella tumma, mutta huomaa hyvin että lakka kuitenkin on punainen. Väri on nimeltään Baroque Blood ja numero on 543.

4. Dermosil brow and lash gel. Itse käytän tätä kulmilleni. Piirrän päivittäin kulmani ja toivomus olisi että olisin vielä parempi siinä. En pysty värjäämään kulmiani koska väri ei tartu ja omat kulmani ovat paikoittain näkymättömät Geeli pitää piirretyt kulmat paikallaan. Tuote ei todellakaan ole hinnalla pilattu ja maksaa vain 3,90€. Löydätte tuotteen tästä .

5. IsaDora natural matt oil-free foundation. Öljytön kosteusvoide matta lopputuloksella. Hyvin peittävä! Saan itse helposti finnejä ja olen nyt pidemmän aikaa käyttänyt meikkivoidetta ilman öljyä ja pakko sanoa että se tekee hyvää iholle. Tuotteen hinta on 21,90 ja löydätte sen esimerkiksi täältä.

Tässä vinkkini hemmoteeluun ja jotta saatte täydellisen lopputuloksen meikkaamiseen.

Huomenna on viimeinen päivä 2018! Oletteko valmiina uuteen vuoteen?!

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät

Musta pitkä takki


Mitä pidätte mustasta takistani?
Olen katsellut tätä ihanuutta jo pitkään. Niin kun olen ennen sanonut, musta väri on vain niin helppo yhdistää ja pitää yllä! Puhuimme ystäväni kanssa siitä miten vaikeaa on näin blondina saada mitään värikkäitä vaatteita sopimaan. Esimerkiksi kevään uusi väri on vaalean keltainen. Keltainen, punainen jne. kaikki värikkäät värit sopivat niin hyvin kaikille tumma hiuksille, mutta tuntuu että itse näytän niin kalpealta jos laitan punaista päälleni ja keltaisella värillä tunnen itseni pääsiäistipuna.

Tummanvihreä väri on kuitenkin uusi lemppari väri. Olen myös vihannut tumman sinistä, mutta saa nähdä olisiko se kuitenkin uusi lemppari väri myös.

Vaatetyylini on muuttunut paljon puolessa vuodessa ja saa nähdä kuinka paljon se vielä muuttuu ensivuonna. Haluan vielä enemmän satsata asuihini. Housu-paita asut ovat asuja joihin haluaisin satsata. Ehkä pari kiloa voisi myös saada vyötäröltä pois.. Vihaan treenaamista.. Ehkä jos se inspiraatio iskisi vihdoinkin?

Minä vietän koko päivän töissä joten kuullaan myöhemmin!

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät