Neulemekot KYLLÄ kiitos, sukkahousut EI kiitos!


Rakastan tätä neulemekkoa vaan niin paljon! Kohta pitäisi vielä opetella sukkahousujen käyttöä... Vihaan sukkahousuja. Onko teillä vinkkejä mistä löytäisin hyvät ja laadukkaat sukkahousut? Pidän vähän paksummista. Mustat sukkahousut sopii moneen, mutta haluaisin myös talvella käyttää ihonvärisiä sukkiksia jotka olisivat paljon paksumpia kun normaalit ihonväriset sukkahousut.

Huomenna lähden Ikeaan ostelemaan vähän sitä sun tätä jota tarvitsen kotiin. Taitaa olla yli puoli vuotta sitten kun käväisin Ikeassa! Kehyksiä, pakastepusseja, kynttilöitä ja vähän kaikkea pientä tarvitsen. Te tiedätte kyllä. Ikeasta ei usein tyhjin käsin tulla ulos..

Huomiseen!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Minun maanantai


Minun päiväni alkoi rennosti kun vapaapäivä oli kyseessä. Nukuin melkein puoli yhteentoista asti, mutta koska en ole ikinä ollut aamuihminen niin tämä oli ihan ok! Välillä sitä vaan täytyy nukkua kunnolla.

Otin esiin kirjani jonka ostin vuosi sitten Pariisista ja koska en ole sitä ikinä lukenut päätin selailla sen läpi.


Oletteko te lukeneet kirjan? No minä en kyllä ole mitenkään Pariisilainen. Vaikka kaupunki ja muoti on upeaa niin heidän kulttuuri on jotain aivan muuta kuin täällä!


Ihme kyllä vaikka rakastan yökkäreitä jotka ovat loppuun käytetyt ja maailman mukavimmat on ihana saada aikasin jo meikit naamaan ja vaatteet päälle. Jotenkin tuntuu että silloin saa enemmän tehtyä. Esimerkiksi selvitin tänään vihdoinkin kuvassa olevan kaulakorun joka on ollut varmaan kuukauden kauheassa solmussa! Note to myself: Älä heitä korua vain kassiin tai isoon meikkilaukkuun koska se todnnäköisesti tulee menemään sekaisin.


Yhden aikaa lähdin Saaran kanssa kauppoihin. Saimme myös molemmat nauttia ensilumesta tai no nauttia sanaa en kyllä voi käyttää koska itse en mitenkään ole asiasta innoissaan. Monen tunnin jälkeen olimme Saaran ja Lotan kanssa kierrelleet kaikki kaupat ja oli aika tulla kotiin tekemään ruokaa. Menussa oli tänään pastaa ja Lidlin kanaa. Yllätys. Ainoa asia mitä kokkailen.


Ruuan jälkeen valitsin kahvin päikkäreiden sijaan joka on todella harvinaista. Pidän kuitenkin siitä että en ota niitä päikkäreitä koska heräämiseen menee aina pidempi aika ja aikaa kuluu niin paljon ja monesti asiat mitä piti tehdä päikkäreiden jälkeen ei enään ollenkaan huvita.
Olen juuri selannut vanhoja lehtiä läpi kunnes John tuli kotiin ja nyt päätin tehdä teille tämän postauksen! Nyt onkin jo pilkkopimeää ja kello on vasta kuusi. Melkein voisi laittaa pyjaman taas päälle ja mennä sänkyyn. Koska jos en tietäisi mitä kello on voisi hyvin luulla että kello on yli yhdeksän illalla.


Pyjamaa en kuitenkaan laita vielä päälle. Nyt lähden vielä hengailemaan ja auttamaan Saaraa paikkailemaan hänen tavaroitaan uutta matkaa varten! Matka kelpaisi hyvin myös minulle..
Huomenna olisi sitten taas työpäivä kyseessä!

Vähän erilainen postaus, mutta toivottavasti tykkäätte!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Tuolit jäävät meille

Paita - H&M // Legginsit - Vero Moda // Tossut - Shepard

Olen saanut todella paljon kehuja tuoleistani Instagramin kautta sekä myös suullisesti ja pakko myös tänne kertoa että tuolit jäävät meille!

Ne ovat todella mukavat ja minun uusi paikka blogipostauksien tekoon on löytynyt! Tuntuu että nämä tuolit oli juuri se oikea valinta. Ensi viikolla lähden Ikeaan ostelemaan vähän pienempää ja suurempaa kodinsisustusta niin että saamme huoneen vihdoinkin edes melkein kuntoon!

Vaikka itse en ole vielä innoissani talvesta ja joulusta niin tänään taidan käydä kaupassa ostamassa glögiä ja pipareita ja nauttia niitä yhdessä Saaran kanssa joka vihdoin tuli kotiin yli puolen vuoden pituisesta reissustaan! Valitettavasti matka kuitenkin jatkuu parin päivän päästä, mutta aion nauttia näistä päivistä täysillä hänen kanssa!

Oletteko te jo innossanne joulusta?

Okei ihan oikeasti, kello on vasta viisi ja on jo pimeää? Missä vaiheessa minun enään pitäisi ehtiä niitä kuvia ottamaan?! Nyt iskee pieni paniikki..

Hyvää uutta syksyistä viikkoa teille!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät