Kauniita yksityiskohtia ja suuria ovia


Tämä kaupunki on vain niin kaunis. Kunpa vain voisin lentää tänne heti takaisin! Rakastan sitä miten paljon yksityiskohtia taloissa on. Kuvien kautta näen nyt mitä kaikkia kauniita yksityiskohtia kaikissa taloissa on, jotenkin siellä ei ole sitä aikaa jäädä katselemaan niitä tai niitä ei edes kunnolla huomaa ennen kuin seisoisi pidemmän aikaa samassa paikkaa ja tuijottaisi. Miksi tälläistä kaunista arkkitehtuuria ei enään tehdä? Ja pahinta on se että tällaisia revitään alas!

Siis katsokaa nyt tuota Tommy Hilfiger liikettä, miettikää jos kaikki maailman Tommyn liikkeet olisi näin upeita!
Pysähdyimme kuvaamaan vanhan tummanvihreän oven eteen jonka takaa paljastui lopulta kirkko! Vanha mies tuli juuri kuvauksemme jälkeen avaamaan ovet.
Kauniiden ovien takaa paljastuu vain lisää kauniita aarteita!

Näitä ihania parvekkeita löytyi koko maassa ja eivätkö nekin ole niin söpöjä?

Kylmä ilma, lehdet putoilee ja ulkona on todella pimeää. Patterit kotona on myös laitettu päälle. Kiitos tämän matkan jaksan varmasti tämän syksyn!

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät

Syksyinen asu vyölaukun kanssa

Neule - H&M // Mekko - H&M // Vyölaukku - River Island // Kengät - Bershka

Vaikka syksy on täällä en vielä mitenkään halua pitää takkia päälläni, ehkä siksi että minulla ei juuri nyt ole mitään takkia mistä pitäisin erityisen paljon. Pitkät nilkkurit ovat kuitenkin juuri nyt kovassa käytössä ja hameista/mekoista en halua luopua!

Taas yksi asuste jota en ikinä pitänyt ostaa tai pitää ylläni, vyölaukku. Laukku tulee River Islandista ja oli mukana myös Maltalla. Ihanaa kun ei laukkua tarvitse kantaa! On kyllä hassua miten tämä muoti vain kiertää koko ajan! Montakohan kertaa tämä muotivillitys tulee uudestaan elämäni aikana? Se jää nähtäväksi!

Ihanaa perjantai iltaa rakkaat!

Köyhä shoppailija - IdaTykkää-merkinnät

Holiday - huonon päivän pelastaja


Eilen loppui 8 päivän työputki ja tänään nautin yhdestä vapaapäivästä ennen kuin työt taas jatkuu.. Olimme viikon alussa tyttöjen kanssa varanneet pöydän kuuluisaan ravintolaan Holiday:hin joka sijaitsee Kanavarannassa Helsingissä.

Työni loppui jo kello 14 ja koska kotiin oli turha ajaa niin menin Jessille vain hengailemaan ja juomaan kahvia. Rankan työviikon jälkeen oli ihanaa vain höpötellä, makaa sohvalla ja vain olla!
Tämä kuukausi on yksi vaikeimmista kun palkka tuli ja meni. Saan aina kuukauden myöhemmin palkkani joten elokuun palkka tuli nytten. Valitettavasti pois töistä ja lomalla Maltalla kostautui, mutta reissua en kuitenkaan olisi jättänyt pois.

Nyt tämän köyhän shoppailijan pitää vain pitää näppinsä pois kaupoista ja olla ostamatta mitään (sanoo hän joka työskentelee vaatekaupassa, I know). Helsingissä parkkeerasin autoni ensin Jessin luokse ja sen jälkeen ravintolan eteen josta sitten lopuksi pamahti yli 20€ parkkimaksu. Hullua! Joten Porvoon parkkimaksu ei maksa mitään verratuna Helsinkiin!

Vaikka eilisestä reissusta tulikin kallista. Niin ruoka oli taivaallista! Paikka oli myös yksi kauneimmista paikoista jossa olen syönyt. Ruuaksi tilasin batatti-ranskalaisia jotka ovat juuri nyt suosikkini ja niiden kanssa söin rapuja!
Itse olin vain nähnyt kuvia paikasta joten kun tytöt mainitsivat sinne mennessä että ruoka on melkein kokonaan kalapohjaista sain pienen paniikin, mutta Sandrossa opin paljon uusia ruokia ja tällä kertaa opin syömään myös kaviaaria!

Tunnelma, tytöt ja ruoka oli mahtavaa ja eilinen stressi hävisi hetkeksi. Vaikka kesän ei ikinä olisi tarvinut loppua ja eilinen ilma oli aivan kamala, oli kuitenkin ihanaa istua sisällä, katsoa kun taivas pimenee ulkona ja nauttia kynttilänvalosta!

Te jotka ette tätä paikkaa ole kokeillut niin teidän on pakko! Tämä ravintola kuuluu nyt minun top ravintoloihin!

Nyt julistan kynttilä kauden avatuksi täällä kotona ja nautin siitä pienestä lämmöstä ja kauneudesta se tuo kotiin!

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät