2 x parhaat löydöt ikinä


Tätä kuvassa olevaa tuolia olen etsinyt jo monta kuukautta netistä. Tori.fi on käyty läpi monen monta kertaa ja ikinä ei näytä näitä tuoleja tulevan myyntiin. En ihmettelekkään koska tuolit ovat viimeistä muotia! Olen etsinyt tuloksetta kyseistä tuolia ja tilinikin kyllä ammottaa tyhjyyttä.

Eilen töiden jälkeen kävin famolla taas kylässä. Hän on asunut asunnossaan koko ikäni ja käyn hänen luona melkein joka viikko. Eilen tuijotin väsymyksen takia tyhjään kunnes huomasin tuijottavani nurkkaan, hänen makuuhuoneessa olevaan tuoliin joka juuri oli tämä kuvassa oleva tuoli. Katselin pari kertaa ylös ja alas kunnes huusin hänelle hämmennyksestä ja ilosta mistä tämä tuoli on ilmestynyt. Tuoli on hänen upeasta huvilasta jossa hän asui ennen. Niin outoa että en tähän tuoliin ennen ole tehnyt mitään havaintoa koska tuntuu että kuitenkin tiedän kaiken mitä siellä on missäkin!
Kilttinä sain tuolin minun luokseni, hänen mielestä se on parempi niin kun että se kerää pölyä hänen nurkassaan, olen samaa mieltä, hehe! Oikein onnen päivä oli eilen! Voiko olla edes näin innoissaan yhdestä tuolista? Tämä on kuin joulu! Katselen tuolia koko ajan ja vain ihailen sitä. Tuoli sopii 100% tänne meille! Kuvaan teille vähän koti kuvia heti kun olen kotona valoisaan aikaan..

Kävimme myös keräämässä omenoita eilen hänen edellisessä huvilassa jossa nyt asuu hänen tuttava. Suu auki katsoin taloa jossa kävin viimeksi lapsena. Huvila on talo joka sopisi yhtä hyvin Ranskan rivieraan kuin piilotettuna tänne Porvooseen omaan rauhaan! Puutarha työt oli menossa siellä ja huomasin metsän reunassa kasvavan näitä heiniä ja kysyin lupaa jos saisin kerätä niitä. Onnekseni sain kerätä niitä niin paljon kun haluan koska he olivat leikkaammassa ne alas! Nyt niitä on joka ikisessä maljakossa täällä kotona, mutta niin kaunista!

Pakko sanoa että eilen säästyi kyllä rahaa kun tein tällaisia löytöjä!

Mitä itse pidätte näistä löydöistä? Vielä haluaisin 4 kpl mustaa tällaista Wieniläistuolia, jos sinulla on myydä, ota yhteyttä!

Hyvää keskiviikkoa toivottaa vieläkin super innoissaan löydöistä oleva nuori nainen!

Köyhä shoppailija - Ida

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Den är verkligen vacker! Vi har haft såna hemma måst kolla ifall vi har dem kvar haha <3
nouw.com/jenniferignatius
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Tack😍 Joo dom e så fina! Måst så försöka fynda till såna ennu!!nouw.com/koyhashoppailija
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229